П’яний сумчанин влаштував стрілянину з автомату посеред вулиці

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

Учора, близько 21 години, до Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину на одній із вулиць міста. Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група поліції виявила 41-річного чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп'яніння та поводив себе неадекватно.

Як виявилося, чоловік зробив два постріли вгору з автоматичної зброї. У нього правоохоронці вилучили автомат АКС-74У, 22 набої та 1 гільзу. Все вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України "Хуліганство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 06.05.2022 09:49
    #
    - 0 +

    Снова стрельба в городе, снова Сумы и снова "синий вусмерть херой"!...
    А потом всякие херащенки, будут кричать:-"Не на часі! Бо понапиваються і перестріляють одне одного та всі міста причепом!", тыкая пальцем в подобные инциденты!...

  • Якби це був таваріщь в пагонах, то браві хлопці в кашкєтах одразу б придумали казочку, що він перебуваючи в важкому душевному стані побачив в небі ворожий рассєйській безпілотник і двома пострілами з бєдра завалив його. Потім його нагородют, повисют і сауну з голими бабами організують. Та іронізірую я так, хоча цілком реальна історія в наш час, таких випадків пруд пруди!:)

    • 07.05.2022 15:00
      #
      - 0 +

      Увы! В нашей стране, в которой:- "Все - равны перед законом!" Таки есть и каста тех - кто "гораздо ровнее"(За "бабки" или из принципа "круговой поруки")! Правда, если бы этот "херой", был из этой касты, то и данной публикации - не было бы вообще!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати