У групи крадіїв елітних авто вилучено зброю та гранати

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

У ході реалізації оперативної інформації правоохоронці викрили двох чоловіків, причетних до викрадення автомобілів. Поліцейські з’ясували, що правопорушники за допомогою евакуаторів перевозили залишені авто з паркувальних майданчиків.

Працівники поліції затримали автокрадіїв під час того, коли вони намагалися вивезти викрадені автівки та викликали на місце слідчо-оперативну групу для документування події. За результатами проведення першочергових слідчих та оперативно-розшукових заходів поліцейські виявили місце відстою привласнених транспортних засобів.

Вилучені предметиВилучені предмети

Окрім цього, у ході проведення обшуків за місцями проживання зловмисників правоохоронці виявили у них автоматичну зброю, пістолети та набої до них, гранати, військове спорядження, а також державні номерні знаки.

Речові докази вилучили та направили на проведення експертизи, а уродженців столиці, 1978 та 1985 років народження затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затримані Затримані

Слідчі Солом’янського управління поліції за процесуального погодження окружної прокуратури повідомили чоловікам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом. За свої дії фігуранти можуть провести за ґратами дванадцять років із конфіскацією майна.

Окрім цього, вирішується питання кваліфікації злочину за ст. 263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

На даний час поліцейські перевіряють причетність злочинців до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень на території України. Досудове розслідування триває.

Поліцейські Києва затримали групу крадіїв елітних авто

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 07.05.2022 10:23
    #
    - 2 +

    Да нафиг таких уродов вообще выпускать на свободу?!
    Никакие 12 лет(если ещё и получат!) - не вытравят у них привычку брать чужое, типа "плохо лежащее"!
    Если родители не смогли внушить им, как основополагающий принцип - "Не твоё - не трогай!", то тут - и тюрьма бессильна("крысаки по натуре", там - лишь затаиваются на время отсидки, и то не все)!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати