У Дніпрі військовий застрелив собаку на АЗС. Відео 18+

| Кримінал | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

5 липня вранці невідомий чоловік у камуфляжі, зупинився на АЗС на заправку у м. Дніпро. Камери спостереження зафіксували, як повертаючись до автівки він застрелив одного з собак, яки були біля дороги.

Причини таких дій - невідомі.

За інформацією керівника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченко, чоловік у камуфляжі виявився військовослужбовцем ЗСУ.

Працівники Нацполіції оперативно з’ясували його особисті дані, відомо, що він поїхав у напрямку Бахмута.

Військове керівництво погодилося з тим, що чоловіка має бути затримано. Подальший розгляд справи проводитимуть представники військової служби правопорядку.

"Як на мене, цей вчинок не вартий звання військового, — зазначив Резніченко у своєму Telegram-каналі. — У нас війна. Ми воюємо за людські цінності. Знищувати треба ворога, а не беззахисних перед зброєю тварин".

Чиновник висловив надію на те, що винуватця обов’язково буде покарано згідно із законом за його абсолютно "невійськовий" вчинок.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 472 , Коментарів: 10 - 1 +
0,333333333333 1 -1 3
Коментарів (10)

  • 06.07.2022 23:56
    #
    - 5 +

    Тварина не несла небезпеки для злочинця, тому дуже чекаю на покарання за двома статтями:
    ч.1 Стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами
    від одного до трьох років або позбавленням волі
    Та за використання зброї в непередбачених для цього місцях.
    Це була не людина - це буда тварина.

  • 07.07.2022 01:06
    #
    - 2 +

    Во сидор помороженный! Нелюдь конченая! И таким уродам оружие доверять?! Его место - в психушке особо-строгого режима, пожизненно!...

  • 07.07.2022 06:44
    #
    - -2 +

    Послухайте Ви любителі бродячих собак, Ви бачили все відео, чи тільки його останню частину? Ви запитували себе чому він застрелив саме цього собаку, а не іншого? Мабуть перед тим вона нападала на нього. Бродячі собаки становлять небезпеку для оточуючих і повинні бути ліквідовані спосіб вибирайте самі. Стало дуже багато диванних захисників тварин. Любиш тварину дивишся за нею і відповідаєш за її дії. Собака без нагляду становить небезпеку для оточуючих і має бути прибраний із місця проживання людей.

    • 07.07.2022 12:01
      #
      - 4 +

      Напевно у вас є повне відео? "Мабуть вона напала" Це ваша фантазія.

      • 07.07.2022 22:30
        #
        - 3 +

        Відкрий мій профіль я з Дніпра та знаю цю заправку. Біля неї живе зграя бродячих собак її підгодували працівники заправки їм так вигідно ночами ця зграя їх охороняє. Іноді вони кидаються на відвідувачів, коли з цього приводу я зробив зауваження працівникові він мені відповів, що це не його собаки і за них він не відповідає, хоча я сам бачив, як він їх годував недоїдками. На початку відео видно як собака кидається на машину саме її і застрелили, але чомусь показали лише момент вбивства собаки. Напевно для того, що у недалеких людей створити певну думку, сподіваючись, що вони не почнуть копати глибше і заковтнуть наживку. Якщо ви такий великий любитель собак приїжджайте та забирайте їх собі та відповідайте за їхню поведінку.

        • 08.07.2022 17:29
          #
          - 0 +

          Ахах, кидається на машину і що. Річ їде про те що він не мае права це робити, а якщо у вас там таки проблеми, чому він не поїхав до служб яки мають слідкувати за цим і не пристрелив відповідального. Чому краще застелити, отруїти тварину, ніж вирішити це питання з відповідальними? А що ви зробили окрім дзвінків, їздили до служби розмовляли, набили пику, писали в різноманітні інстанції за неналежне виконання обов'язків. Думаю що ні, а ле тут від вас купа тексту не про що.

        • 08.07.2022 17:35
          #
          - 1 +

          І не відкрий, а відкрийте, майте повагу.

    • 11.07.2022 11:35
      #
      - -7 +

      А я думаю что такие как Вы больше несут опасности для окружающих чем бездомные собаки! Как вообще можно оправдывать такую жестокость? Я вообще за то чтобы животных приравняли к людям! И наказание было таким же как за людей. Какое бы видео не было перед этим, но в случае с человеком это было бы квалифицировано как умышленное убийство! Собака больше человек чем этот ублюдок!

  • 11.07.2022 10:17
    #
    - 7 +

    "Причини таких дій - невідомі", але вже всі зробили висновки. Уривок з запису - це звичайна маніпуляція. Чомусь не показано, що саме відбулося до цього моменту. Стрілок не застрелив іншу собаку. А може застрелений пес був скажений і постріл запобіг більш значній шкоді? Не піддавайтесь маніпуляціям, які впливають на емоції, замість розуму.

    • 11.07.2022 10:44
      #
      - -5 +

      "А може застрелений пес був скажений.." припущення з метою манюпулювання. Але в цій фсторїі є один факт: стрілок кончений.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати