Новинка від Aero Precision - гвинтівка SOLUS

| Гвинтівки | Автор: Web admin

Новинки від компанії Aero PrecisionНовинки від компанії Aero Precision

Представлена новинка від компанії Aero Precision орієнтована і на мисливців, і на професійних спортсменів-стрільців, і на шанувальників снайпінгу.

Гвинтівка SOLUS - одна на всі випадки і в компанії гарантують, що за надійністю та точністю у своєму сегменті їй немає рівних.

За фактом це не одна модель, а лінійка - під назвою Solus. Представлено кілька конфігурацій гвинтівки з поздовжньо-ковзним поворотним затвором, всі основні деталі затвора яких виточені вручну.

Також SOLUS анонсована як база для цілої екосистеми, яку можна побудувати за допомогою індивідуально виготовлених (або заводських) частин і аксесуарів.

Підсумок - неповторна модифікація для кожного власника.

На сьогодні відомо про дві конфігурації - спортивну версію Solus Competition і снайперську гвинтівку Solus Complete з гарантованою точністю менше 1 МОА.

Моделі приймають магазини AICS, Magpul і AIAIW, комплектуються пістолетними рукоятками AR-15, деталями цівок Arca або M-LOK.

Ствол завдовжки 22 дюйми має фабричне різьблення для встановлення полум'ягасника і нарізку 1:8. Спусковим механізмом обрано TriggerTech.

У базовій комплектації гвинтівка коштує $900, а повна комплектація гвинтівки для змагань коштує $2,000. Єдиний пропонований калібр - 6.5 Creedmoor, але незабаром з'являться інші варіанти калібрів.

A Complete Precision Rifle from Aero: The SOLUS

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 192 , Коментарів: 2 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • Початок відео досить кумедний :)

  • 22.02.2023 10:07
    #
    - -1 +

    Винтовка - не плохая, но, слова:-"і в компанії гарантують, що за надійністю та точністю у своєму сегменті їй немає рівних." , лично у меня - вызывают сомнения!
    1) Субминутную кучность качественным боеприпасом - гарантирует большинство производителей, изготавливающих свои винтовки многотысячными партиями, а не несколькими десятками в год!....
    2) Качественным шасси и "модульностью", с широкими возможностями для апгрейда - тоже никого не удивишь!....
    3) Ствол в 22" - явно коротковат для "Кридмура"( он больше подходит для "загонника", а не для "спортивной винтовки", как её позиционирует производитель)!...
    В общем - очередная саморекламная трескотня про "самый-самый" и "аналоговнет"!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати