Повістки в Україні вручатимуть під відеозапис

| Війна | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Співробітники територіальних центрів комплектування отримають відеокамери для фіксації процесу вручення повісток. Про це повідомила керівник прес-центру ОК Південь Наталія Гуменюк, коментуючи скандальне відео вручення повісток в Одесі.

"Кожна група споряджається. Ми над цим працюємо. Оскільки це не обов'язковий елемент, але розуміючи, що ось так можуть розвиватися події (як в Одесі - ред.), ми використовували це як спосіб застереження для того, щоб дійсно об'єктивно мати можливість оцінити всю ситуацію, якщо така виникла", - сказала вона.

Випадки насильницького вручення повісток громадянам України на вулицях Гуменюк назвала "не такими системними, як їх намагаються подати".

Нагадаємо, 14 лютого в Одесі військові жорстко затримали чоловіка біля зупинки громадського транспорту. Очевидці говорили про "процес мобілізації" біля ринку Привоз. За цим інцидентом проводиться службове розслідування. Гуменюк заявила, що не відкидає впливу людського чинника на такі події.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 22.02.2023 09:32
    #
    - 0 +

    "Випадки насильницького вручення повісток громадянам України на вулицях Гуменюк назвала "не такими системними, як їх намагаються подати"....
    Во, сучка брехливая! В "мордокниге" активно расшаривается ролик, смонтированный из видео, заснятых очевидцами подобных действий мусорни, происходивших по разным городам Украины, а не только в Одессе!...
    Хотя, чего иного ждать от "говорящей головы" "мусарни", если "главшпан" всей ЗЕкоМанды, вот уже почти 3 года - нагло врёт без умолку и постоянно попирает Конституцию, гарантом соблюдения которой - он обязан быть!....Вот уж действительно:
    "Нам клялся преЗЕрдент на Конституции,
    Вещал из телевозоров сурово:-
    "Я положу конец, любой коррупции!"
    Но выполнил - лишь первые три слова!"....

    • 03.03.2023 12:12
      #
      - 0 +

      пролетарій зробив свій вибір і обрав свого лідера, чому ви дивуєтесь?
      Тепер "дякуючи" цьому пролетаріату живемо ВСІ по приколу.
      Ну як норм?
      Невже "какая разница" не радує?

  • 03.03.2023 12:09
    #
    - 1 +

    Це дуже гарна новина! Нарешті це буде під відеозапис, вручили повістку, якщо пацієнт відмовляється це зафіксували і передали поліції ті якщо він ховається подали в розшук і т.д.

    Доречі на відеозаписі з Одеси там солдати жодного разу не вдарили того лосяру.

    Ще б я б обовязково ввів би відеозапис мед комісії і влк для кожного солдата і дав змогу ці відео приймати як доказ свавілля медичних працівників.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати