Влада проти озброєння народу

| Законодавство | Автор: Web admin

Георгій УчайкінГеоргій Учайкін

Вітаю, товариство!

Відверто дратує діяльність Верховної Ради, яка ставиться до народу, як до рабів або як до ворога. Складається враження, що вони роблять все, щоб зменшити обороноздатність країни під час війни.

Я Георгій Учайкін. Ви на каналі «Збройовий лобіст». І зараз ми поговоримо про те, що вам не розкажуть в телемарафоні.

Я вражений від почутого від нардепа Кожем'якіна в Верховній Раді України.

«Провалили включення, порядок денний, законопроєкт № 8028. Так, ці проєкти не пахнуть грошима, хлопці, тому тут за них не голосують. Це раз. Друге, чому таке відбувається? Це відбувається таким чином, що провладні фракції сьогодні, як мені сказали в комітеті з питань нацбезпеки не голосують за цей законопроєкт і дають вказівку не підтримувати Міністерству оборони. Чому? Побратими, вслухайтесь! Тому що добровольчі формування сьогодні, якщо будуть підсилюватись змінами до закону про національний спротив, несуть загрозу державності України, несуть загрозу владі в Україні. Що ті, хто їх очолює, такі, як Кожем’якін та всі інші. Вони можуть привести до перевороту державного».

Це ж в їх законі про національний спротив в системі територіальної оборони передбачені добровольчі формування територіальних громад – ДФТГ.

А тепер виявляється, що всі ці люди, які з першого дня піднялися для опору ворогу, стали загрозою для державності й влади в Україні? Тепер зрозуміло, чому вони масово розформували та роззброїли ДФТГ.

Влада проти озброєння народу

Стати членом УАВЗ

А ось вам ще один приклад зневаги до народу і порушення своїх же законів, тільки у виконанні очільника Дніпропетровської військової адміністрації.

Цитата: «На початку повномасштабного вторгнення цивільним громадянам надали зброю для захисту їхніх родин та домівок. Коли ситуація в регіоні стабілізувалась, частина людей повернула зброю. Решта залишила «на руках». Списки цих громадян нам відомі, наголошую, у них є 10 днів, починаючи з сьогоднішнього, на повернення зброї в установленому порядку».

Так, згідно з Законом про забезпечення участі цивільних осіб в захисті України, термін повернення виданої зброї 10 днів. Але з моменту припинення воєнного стану. Зброю ж видавали з переляку.

Так що, переляк пройшов? Чи воєнний стан скінчився? Знову дуже швидко забули про те, яку роль відіграло суспільство в найкритичніші дні?

Нагадаю, як могло бути.

Міжнародні експерти в засобах масової інформації прогнозували: за 72 години Україна впаде. І якщо подивитися тверезо, вони мали рацію. Держава, керівництво якої ігнорувало всі попередження про початок повномасштабного вторгнення та роками не готувалася до війни, була приречене на швидке захоплення більш потужним та сильнішим ворогом.

Всупереч прогнозам український народ та його збройні сили продемонстрували неймовірний героїзм та стійкість. До речі, героїзм зазвичай потрібен там, де хтось щось проЄлюбив.

Саме героїчний спротив народу і ЗСУ став вирішальним фактором у зміні настроїв наших партнерів та їх рішенню підтримати Україну в цій війні. Всі дипломатичні досягнення були вже потім. Спочатку був народ і ЗСУ.

Проте міжнародна підтримка, за яку ми щиро дякуємо народам та урядам цих країн, може зменшитись. І що нам тоді робити в умовах абсолютної залежності від них? Я вважаю, що в такій ситуації наявність мільйонів озброєних і підготованих громадян значно краще, ніж їх відсутність.

Зрозуміло, що окупанти проти нашої концепції озброєної та сильної української нації. А хто ще проти?

Тож напередодні голосування у другому читання негідної редакції закону про зброю, я хотів би дещо нагадати народним депутатам та Володимиру Зеленському.

«Вітаю, я Денис Монастирський. Міністр внутрішніх справ України. Дискусія про обіг вогнепальної зброї серед громадян триває в Україні вже понад 8 років. З початку російської агресії. Тому, за дорученням Президента України ми, спільно з парламентарями вирішили запитати: який варіант володіння зброєю в Україні ви вважаєте доречним?»

«Фактично зараз готується до другого читання в Парламенті закон про обіг цивільної зброї. І ми неодноразово говорили про це з депутатами ми розуміли, що змінилася ця реальність. Опитуванні Дії, де взяло участь 1 мільйон сімсот тисяч людей, лише це підтверджує. Що, дійсно, ставлення змінилося. І, я розумію, що Україна ніколи не буде такою, як раніше. І ми маємо відповідним чином на це реагувати. Тому ми переконані, що парламентарі внесуть відповідні зміни до другого читання»...

Народ України висловився. Результати відомі всім. Законопроєкт в поточній редакції не прийнятний. Він не тільки проти волі народу, він не здатен виконати своєї, без перебільшення, історичної місії. Його не можна ухвалювати без правок зброярської спільноти.

Шановні народні депутати, вже зроблено так багато помилок, за які ми платимо кров’ю, територіями…

Почніть їх виправляти. Виконайте волю народу.

Підписуйтесь, далі буде.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 887 , Коментарів: 12 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (12)

  • 20.03.2023 09:40
    #
    - 7 +

    Українська влада більше рашистів боїться озброєного народу, бо тоді вже ні гроші, ні становище, ні блати можуть не врятувати від того, що "влада" звикла робити безкарно! Озброєна людина - вільна людина, а влада хоче бачити рабів і бидло.

  • 20.03.2023 11:13
    #
    - -1 +

    Звісно боїться, бо ця влада не українська.

    • 20.03.2023 11:43
      #
      - 3 +

      Мне, видимо в силу наивности, казалось, что власть в Украине выбирает народ на свободных демократических выборах. Нет? Я ошибался? А как же тогда быть со знаменитыми 73 процентами??? И ведь никто не заявлял, что их "нарисовали". Может быть, народу нужно почаще смотреть в зеркало?

      • 22.03.2023 17:10
        #
        - 0 +

        Так. Мудрий нарід в 19-му зрадив власну країну

        • 22.03.2023 19:48
          #
          - 0 +

          У меня сложилось впечатление, что бег по граблям - это любимый вид спорта украинского народа. Ведь он проделывал это и раньше. Нет? А уж глядя на те законопроекты, которые нынче рассматриваются, становится понятно, что их авторы трудятся на Лубянской площади. И это при том, что все ДЕПУТАТЫ - всенародно избранные.

    • 22.03.2023 12:59
      #
      - 1 +

      Влада в Україне не проукраїнська, так сказати більш коректно.

  • 20.03.2023 21:27
    #
    - 3 +

    Саме цікаве що майже всі "народні" депутати вже давно мають зброю, деякі навіть десятками одиниць, та охорону з автоматами. Тому це питання їх не пече. Як треба було захищати їх сраку, то видавали зброю з вантажівок, як переляк пройшов і між ними і окупантами на фронті став народ тоді одразу проявилась їх сутність. На словах вони захисники прав народу а на ділі захищають виключно самих себе. Таке небажання дозволити народу мати зброю викликає певну підозру,що депутати чомусь бояться свого народу.. Я думаю треба вводити нове обмеження для майбутніх депутатів усіх рівнів, як не був на фронті, то і депутатом бути не може, не пройшов перевірку на патріотичність. Може тоді новим складом буде легше вирішувати питання для народу а не для депутатських кишень.

  • 21.03.2023 08:11
    #
    - 1 +

    Війна закінчиться перемогою, зміни у владі неминучі, а запитань дуже багато на які владі прийдеться відповідати. Всякі кожемякини, безуглі, єрмаки та інший непотреб буде відповідати. Тому необхідно перш за все отримати перемогу у війні, а зараз необхідно напрацьовувати потужний закон про зброю, закон про її застосування, закон про самозахист, закон який загальмує роздачу нагрудної зброї. Необхідно заборонити використання нагородної зброї діючими можновладцями. А асоціація власників зброї це інституція здатна підготувати такі закони, закони які зупинять канали збогачення МВС на продажі дозволів.

    • 22.03.2023 13:03
      #
      - 0 +

      А шо мені одному здається що це мало ймовірно? Чи минулі вибори нічому не навчили? Казав сліпий побачимо!

    • 22.03.2023 19:53
      #
      - 0 +

      Не надо ничего нарабатывать. Берем страну посимпатичнее и у нее списываем. Все уже давным давно наработано.

    • Закони про зброю давно напрацьовані! І ВО "Свобода", і УАВЗ, і багато років тому! Які ще потужні закони потрібні?

  • 22.03.2023 11:15
    #
    - 2 +

    Дві половиною тисячі років тому в Стародавньому Римі визначали сім ознак вільного римлянина і на перше місце поставили право носити меч. Коли сенаторів запитали, чому вони сказали; Якщо у вас нема, чим захищати ваші свободи, у вас їх немає. Українці, по суті, раби, бо форма правління у нас Клептократія. Клептократію змінює Диктатура, але жодна з цих форм правління не передбачає передачі народу зброї. Народ отримує зброю лише тоді, коли форма правління Демократія. Тож преспективи в українців не дуже. Можна звичайно багато сперечатись, але почитайте історію вона не благанна.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати