Ольга Богомолець: "Якщо людина хоче мати зброю для того, щоб відчувати себе спокійно і впевнено – це означає, що їй потрібно дати дозвіл на це"

| Політики та зброя, Законодавство, Легалізація КНЗ |
Богомолець Ольга Вадимівна

 – Я вірю в український народ і абсолютно розумію, що в Ізраїлі і в Швейцарії люди абсолютно нормально носять зброю і там це ніяк не збільшує ризик вбивств і злочинності.

Це є можливість самозахисту і самоусвідомлення своєї відповідальності.

Сьогодні у величезної кількості людей в Україні є зброя і при наявності зовнішнього ворога, при відсутності доброї армії, і при відсутності добре організованого захисту держави, я не вважаю за можливе пропонувати людям здавати зброю. Тому що, якщо держава не може захистити людей, люди хочуть мати внутрішній спокій, це абсолютно не означає, що вони будуть використовувати цю зброю.

Але якщо людина хоче мати зброю для того, щоб відчувати себе спокійно і впевнено – це означає, що їй потрібно дати дозвіл на це. І зараз, при тій ситуації, яка є, будь-яка спроба влади роззброїти людей буде призводити до погіршення ситуації. Владі потрібно поміняти систему і показати людям, що країна захищена і справедлива. Тоді не буде ніяких питань і ніякого страху щодо зброї.

Сьогодні потрібно з розумом давати людям відчуття захисту і справедливості. Як тільки люди отримають відчуття захисту і справедливості – у них не буде ніяких питань до влади.

Оцініть висловлювання політиків та/або якість подання матеріалу в ЗМІ
Коментарів (22)

  • 05.04.2014 21:18
    #
    - 10 +

    Поки ще це схоже на популізм, але людина не позбавлена здорогово глузду!

  • 05.04.2014 21:37
    #
    - 0 +

    Пора додавати до нашого рейтингу

  • 05.04.2014 22:02
    #
    - 15 +

    Я видел это интервью. Это не популизм, а позиция человека столкнувшегося с насилием. Так что это от души и надолго.

    • 06.04.2014 12:03
      #
      - 1 +

      Согласен. Может из нее и президент неплохой получился бы. Нашему политическому миру явно нужна свежая кровь.

  • 05.04.2014 22:44
    #
    - 2 +

    Даже если это просто лозунг, то он хотя бы конкретный и имеет здравый смысл.

    В отличие от остальных политиков - "честные суды", "повышение соцстандартов" "рабочие места" и прочие пустые выражения как под копирку.

    • 08.04.2014 15:34
      #
      - 0 +

      продолжу список : "детские площадки, скверы, парки,.."

  • 05.04.2014 22:51
    #
    - 3 +

    взагалі велика пошана лікарям, які були на майдані!

  • Наиболее близкая по духу и содержанию позиция. В отличии от известных политиков и других балаболов Ольге хочется верить. Ставлю плюс от себя и от имени нашего стрелкового сообщества.

  • 05.04.2014 23:02
    #
    - 5 +

    Жінки більш чутливі до цього питання(власної зброї). Вони ж живуть у постійному ризику насильства з боку фізично сильніших чоловіків. Тому, думаю, що 50% голосів за закон вже є. Тепер потрібно організуватися чоловікам і врешті-решт ми переборемо купку гнилих бюрократів від влади, котрі бояться свого народу...

  • 05.04.2014 23:48
    #
    - 1 +

    Ребята всё просто говорить и обещать можно что угодно. Мы с этим знакомы более 20 лет независимости. Должна быть возможность спросить с человека за его слова.

  • 06.04.2014 22:22
    #
    - 8 +

    Учайкин не пишет на сйте надеюсь хоть читает коменты. В следующую пятницу в Шустер лайф будут участвовать в передачи Богомолец, Гриценко, Тягнибок и Симоненко. Как минимум 3 из них по крайней мере согласно их завлениям являются сторонниками принятия закона об оружии. Я конечно не знаю всей кухни как там решается вопрос с приглашенными гостями, но было бы идеалным вариантом если бы Учайкину удалось попасть на передачу и в прайм-тайм в пятницу еще раз поднять вопрос о принятии закона с кандидатами в президенты.
    При этом акцент на мой взгляд надо сделать на том, что тот кандидат который сможет решить ДО ВЫБОРОВ президента вопрос о принятии закона об оружии получит поддержку немалого количества избирателей. Только вечером деньги, утром стулья (от них принятие закона, от нас голоса в их поддержку на выборах). Если у кого-то есть возможность донести это предложение до Учайкина прошу это сделать.

  • 06.04.2014 23:57
    #
    - 2 +

    люди хочуть мати внутрішній спокій хорошо сказано -правильно

  • 08.04.2014 15:16
    #
    - 0 +

    Я не понимаю зачем все носятся с этим законом??? Ну перепишут приказ 622 в виде "Закона Об Оружии" - дальше что? Простой человек как не мог получить разрешение на охотничий карабин так и дальше не сможет... :(

    • 09.04.2014 14:37
      #
      - 0 +

      Да ну... Вы проект закона то почитайте...
      и почему не может? в чем сложность то?

      • 09.04.2014 16:17
        #
        - 0 +

        > Вы проект закона то почитайте...

        Если Вы имеете ввиду тот проект закона, который пытаются протянуть депутаты от "Свободы", то как раз этот вариант намного хуже чем приказ 622. Просто очередное "покращення", которое подают под соусом "реализации права граждан на оружие"...

  • 29.04.2014 12:32
    #
    - 3 +

    Це вже не просто особиста думка, а ключовий елемент політичної програми Ольги Богомолець:
    "Ми створимо народну армію за швейцарським зразком. Ми дамо народу право на захист. Ми введемо наявну у людей зброю в правове поле, щоб кожна одиниця була зареєстрована, а її власник розумів свої права, обов’язки і відповідальність.
    Ми не будемо покладатися на військові союзи. Ми створимо потужну, зразкову українську армію і розвинену службу національної безпеки, які надійно захистять країну від зовнішніх агресій. Служба в українському війську стане однією з найпочесніших професій". ar25.org

  • Звертаю вашу увагу, що пункту про зброю немає у передвиборній програмі Ольги. На жаль.
    www.cvk.gov.ua

  • 07.05.2014 18:03
    #
    - 1 +

    вот сайт
    president.bogomolets.com

    см. п 4 про оружие
    "забезпечити громадянам легальне володіння зброєю"

    без деталей о кс, но все-же есть в программе

  • 19.05.2014 14:20
    #
    - 0 +

    Наскільки мені відомо, Ольгу Богомолець вмовили йти у президенти кілька сотників Самооборони Майдану. Вони ж і підказали їй стосовно швейцарської та ізраїльської концепцій будівництва армії.
    Згадані сотники створили структуру під назвою УРА "Українська Резервна Армія), яка веде співробітництво з нашою Асоціацією.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати