"Свобода" вимагає негайного ухвалення 15 законопроєктів, спрямованих на протидію агресору

| Політики та зброя, Законодавство | Автор: Web admin

Верховна Рада україни Верховна Рада україни

Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пропонує до невідкладного ухвалення 15 законопроектів, які спрямовані на протидію агресору та зміцнення національної безпеки.

Їх має бути ухвалено в українському парламенті першочергово.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи на засіданні Верховної Ради України щодо того, на чому має найближчим часом бути зосереджений парламент.

Які законопроєкти ВО Свобода пропонує розглянути терміново - Олег Тягнибок

У виступі очільник українських націоналістів наголосив, що йдеться, зокрема, про проекти постанови:

-щодо денонсації угоди між урядами України та Російської Федерації про безвізові поїздки громадян;

-про розірвання дипломатичних відносин із Росією;

-щодо призупинення на території України діяльності філій та представництв банків РФ;

-щодо вжиття заходів для застосування санкцій до офіційних компаній Російської Федерації за порушення правил міжнародних польотів;

-про тимчасове призупинення акредитації журналістів та технічних представників деяких засобів масової інформації Російської Федерації при органах української влади;

-про мораторій на постачання РФ товарів військового призначення та подвійного використання;

-про деякі заходи щодо передбачення екстремізму та сепаратизму в Україні;

-про участь громадян України в охороні громадського порядку та державного кордону.

Також Олег Тягнибок зазначив, що фракція націоналістів наполягає на реєстрації проекту закону про цивільну зброю та боєприпаси.

"Також ми наголошуємо на необхідності ухвалення трьох свободівських законодавчих ініціатив, які сьогодні розглядатиме парламент:

-звернення до Генеральної асамблеї ООН, Ради безпеки ООН, Організації безпеки та співробітництва в Європі та Ради Європи щодо виключення Росії з цих організацій;

-проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня соціального захисту членів сімей військовослужбовців Збройних сил України, СБУ, Держприкордонслужби та міліції;

-закон щодо гарантій соціально-правового захисту військовослужбовців.

Окрім того, ми наполегливо вимагаємо поставити на порядок денний парламенту проекти законів про люстрацію та заборону комуністичної ідеології", – підсумував Голова ВО "Свобода".

0,666666666667 1 -1 6
Коментарів (27)

  • 03.07.2014 12:30
    #
    - 8 +

    Да , митинг был бы очень кстати (предварительно скоординировав свои действия со "Свободой") ! Толку от писанины на сайте нет и не будет !

  • 03.07.2014 12:47
    #
    - 5 +

    Полностью согласен! Нужно запретить компартию, партию регионов, росийские товары. И наконецтаки принять закон об оружии.

    • 07.07.2014 10:34
      #
      - 0 +

      Гитлер тоже начинал с запрета остальных партий. Верной дорогой..

  • коли "свободі" потрібно щось зробити вона зробить з цього шоу щоб притягнути до цього увагу. А тут ми бачимо все навпаки, пару разів вони сказали, їм сказали ні. Вони знову нічого не роблять а через пару місяців знову скажуть і тим самим виконають обіцянки що наче б то роблять щось для вирішення цього питання.

  • 03.07.2014 15:10
    #
    - 4 +

    Пустой пиар и ничего больше. Если бы Свобода действительно хотела продвижения нормального закона об оружии уже давно могла бы как минимум зарегистрировать существуюший законопроект (учитывая что Р. Кошулинский - 1 зам. Турчинова член Свободы). А так снова бесполезная болтовня всего-навсего.
    Зато вот интересная новость news.bigmir.net
    И кстати прошу обратить внимание на этот абзац "Вместе с тем, спикер Верховной Рады Александр Турчинов, сообщил, что после того, как законопроект о внесении изменений в Конституцию включен в повестку дня сессии, состоится его публичное обсуждение, и уже на следующей пленарной неделе депутаты смогут определиться относительно дальнейшей судьбы проекта, или его альтернатив, если они появятся."

  • 03.07.2014 16:38
    #
    - 3 +

    Согласен со всем предложенным. НО! Сейчас начинаются торги по поводу изменений в Конституцию. Поэтому без "второй поправки" - никак. Право граждан иметь оружие и защищать им свою жизнь, родных, свою державу должно быть закреплено конституционно. Кстати, у "Свободы" есть свой проэкт Конституции, где это утверждается.

    • Вот и посмотрим, насколько для "Свободы" этот вопрос принципиален, и сделаем выводы.

    • 03.07.2014 17:31
      #
      - 1 +

      Вот какие изменения в Конституцию предлагает Свобода www.svoboda.org.ua

      • одно дело предлагать, другое ОТСТАИВАТЬ, не декларативно, а РЕАЛЬНО.

      • 03.07.2014 18:05
        #
        - 3 +

        "Ст. 65Громадяни відбувають військову та альтернативну службу відповідно до закону. Дозволено набувати і володіти вогнепальною та холодною зброєю на підставі закону."
        Этого мало! Конституционно надо закрепить право защищаться при помощи оружия! "Володіти" и охотники сейчас могут, а вот защитится (и не быть гарантированно посаженным)...

        • 07.07.2014 10:09
          #
          - 2 +

          Сейчас оборот оружия регулируется приказом МВД это нонсенс. Ведь гражданин не обязан выполнять приказы. Конституцию, Закон, постанову Кабмина - да, приказ министерства касается только их сотрудников. Даже в Дорожном движении все правильно зарегурировано, а ведь от авто в год гибнет больше народа, чем от огнестрела.
          Кроме того нужны четкие правила применения оружия и участия граждан в охране правопорядка в т.ч. с личным оружием. Вон у америкосов постоянно в фильмах пказывают как население помогает прочесывать местность в поиске преступника. У нас о таком даже подумать страшно.

  • 03.07.2014 17:39
    #
    - 0 +

    да
    фигня полная

    • 03.07.2014 19:23
      #
      - 1 +

      Про оружие согласен - нету изменений серьезных.
      Да и предложния выдвинутые "Свободой" слизняки парламентские зарубят.

  • 03.07.2014 23:50
    #
    - 2 +

    Задолбали воду в ступе толочь.

  • 04.07.2014 12:54
    #
    - 1 +

    по факту на Украине сейчас нет силы, которой зу о оружии нужен
    нужен он только простым людям - но они не сила...

    олигархи, их частные армии, менты, сбу, вояки, нацгвардия, ополченцы, самооборона, терористы, бандиты - все с оружием

    вот такой замкнутый круг
    и уавз, как мне кажется, он тоже не нужен
    был бы нужен - были бы митинги
    как то так
    не прав - поправьте

    • Щось все більше схиляюсь до того що для УАВЗ це просто пункт для само піару і заробітку коштів як з різних семінарів так із членів та заробіток в тирах,.Інакше не бачу їм сенсу так довго мовчати і нічого не робити і навіть не коментувати коли влада така хлипка і ні нащо не здатна. Хіба що їм погрожують що в разі активній діяльності будуть для них тяжкі наслідки і переслідування.

      • в тиждеть як думаю що потрібно вже купувати собі рушницю а не чекати на коротко ствол, хоча вона мені крім певних задач зовсім не потрібна тим більше гладко ствольна лише по закону можу купити.

        • Подивився ціни і розумію що потрібно разом з законом створити чи антимонопольні перевірки чи в законі прописати щоб ціни на зброю були адекватні а не як зараз карабін акм 13 000грн

          • 04.07.2014 19:50
            #
            - 1 +

            цены не снизят - это не выгодно
            Ваша безопасность тоже не выгодна
            надо, что бы Вы боялись

            короче, КОГДА МИТИНГ ??!!

  • Похоже сторонники легализации КС, от неудачных лобистов "Свободы", начнут электоральные предпочтения отдавать Ляшку, у которого это тоже пункт программы...что печально для "Свободы"

  • 04.07.2014 21:58
    #
    - 3 +

    АУ ! Руководство УАВЗ отзовитесь ! Мы хотим знать наши дальнейшие действия . Почему после такого качественного старта и проведения разработки закона об оружии все вдруг заклинило ?

    • 04.07.2014 23:25
      #
      - 0 +

      а руководство УАВЗ вообще читает коментарии ?

      • Читає думаю, і навіть відповідало на початку компанії по написанні закону. Саме тому я зайшов на цей сайт по посиланню з ЗМІ. А коли проект провалився, перестали відповідати і ввійшли як підводний човен в момент нападу на неї


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати