У Харкові підірвали військовий комісаріат

| Тероризм, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

У Харкові підірвали військовий комісаріатУ Харкові підірвали військовий комісаріат

Близько третьої години ночі в Харкові прогримів вибух, що супроводжувався кількома автоматними чергами.

За попередньою інформацією був підірваний обласний військовий комісаріат.

Близько третьої години ночі в акаунтах харків'ян в різних соціальних мережах з'явилися повідомлення про вибух, що прозвучав чи то в районі Південного Вокзалу, чи то в районі Холодної гори.

Багато хто також додавав, що, крім вибуху, були чутні автоматні черги, а через нетривалий час – звук сирен "явно швидкої та пожежників". Як повідомили у twitter-аккаунті ITSector Харків "Підірваний обласний військовий комісаріат на вулиці Коцарська. Інформація з міліцейських джерел".

В Харькове взорвали военный комиссариат

Комісаріат знаходиться на вул. Коцарська, 56. Поки масштаби завданих збитків невідомі, також як і невідомо, хто і з якою метою намагався підірвати будівлю.

Користувачі соціальних мереж повідомляють, що вулиця Коцарська зараз перекрита повністю, на місці працює міліція та швидка допомога.

Facebook-сторінка "Харківська республіка" повідомляє, що Коцарська зараз перекрита повністю. "На місці працює міліція і швидка допомога. Було два постріли з РПГ", – зазначено в повідомленні.

В понеділок, голова Регіонального медіацентру Міноборони Дмитро Горбунов підтвердив, що в Харкові у ночі проти понеділка невідомі обстріляли облвійськкомат з вогнемета.

"О 2:35 невідомі особи вистрелили з вогнемета ймовірно російського виробництва типу"Джміль". Крім того, пролунала автоматна черга з 5-6 набоїв вбік першого поверху фасаду споруди. В результаті ніхто із співробітників не постраждав. Зазнали пошкодження вхідні двері, а також були вибиті вікна. Зараз на місці події працюють кілька слідчо-оперативних груп", – повідомив Горбунов.

Він зазначив, що з вогнемета і автомата стріляли збоку вул. Малиновського.

Раніше вночі проти неділі невідомі обстріляли з вогнемета бронетанковий завод у Харкові. За попередньою інформацію правоохоронних органів, нападники використовували реактивний вогнемет МРО-А виробництва РФ.

Коментарів (3)

  • 04.08.2014 15:17
    #
    - 1 +

    Псевдообстрел..псевдопокушение на Гепу..Дальше будет..
    И конечно же "российский"след-мусора и комитетчики смогут реабилитироваться за то что творили при Януковиче-людишки на местах всё те же..

  • Интересное в этой ситуации то, что в двухстах метрах от военкомата обстреляного-ГАИ Ленинского района г. Харькова, в трехстах метрах-РОВД Ленинского района г.Харькова....МВД коментариев не дает...ждемсссс откровения в фейсбуке от министра, и его "изящных" "радныкив"..., как МВД нас доблестно защищает...

  • 09.08.2014 17:47
    #
    - 0 +

    Да ссыкоттно мусорам своей работай заниматься особенно когда стреляют. Им проще стричь наркетов, да крышевать если получается.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати