Асоціація євреїв закликала ЄС змінити збройове законодавство

| Самооборона, За кордоном, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Французький солдат охороняє вхід до єврейського закладу в західному ПарижіФранцузький солдат охороняє вхід до єврейського закладу в західному Парижі

Менахем Марголін, голова Асоціації європейських євреїв, звернувся до урядів країн ЄС із проханням ухвалити законопроекти, котрі дозволили б євреям носити зброю для самооборони.

Рабин просить «негайно переглянути закони, що регулюють видачу дозволів на носіння зброї, і дозволити «спеціально призначеним людям» з єврейської спільноти носити зброю задля захисту членів цієї спільноти. Також ці люди маюсь пройти необхідні навчання, щоб захищати євреїв від потенційних терористичних атак». Він додав, що потрібно озброїти якомога більше євреїв.

Цей заклик з'явився внаслідок спалаху антисемітизму в Європі, результатом якого стало утримання заручників та їхня загибель в кошерному магазині у Франції.

«Люди бояться відвідувати синагогу, діти не ходять до школи. Ми всі налякані і не відчуваємо себе в безпеці. Поки щонайменше двоє поліцейських не охоронятимуть цілодобово кожний єврейський заклад, ми потребуватимемо іншого способу захисту, такого, як особиста зброя. Нам не потрібні танки або кулемети. Пістолета чи револьвера було б достатньо. Ми виступаємо за збройовий реєстр, все було б на дуже високому професійному рівні» – заявив він журналістам.

«Прем'єр міністр Ізраїлю Беньямін Натаньяху закликав усіх євреїв повернутися на батьківщину, але імміграція – це не вихід. Зброя – ось що допоможе нам відчути себе у безпеці» – заявив рабин.

Поки що не один з лідерів країн ЄС не прокоментував цей заклик.

1,0 1 -1 3
Коментарів (11)

  • 30.01.2015 07:11
    #
    - 2 +

    Отличный пример демонстрирующий отношение евреев ко всем остальным народностям.

    "Нам оружие дайте себя защищать, а про остальных нам до лампочки"...

    • 30.01.2015 09:09
      #
      - 3 +

      Не бачу в цьому ніякого криміналу. От, якби наші "керманичі" попросили європейських лідерів дозволити озброюватися українцям, тому що зі сторони росіян йде постійна агресія. Як би ви віднеслися до такого прохання?

      • 30.01.2015 17:07
        #
        - 1 +

        То есть вы считаете нормальным если в Украине разрешат приобретение и свободное ношение короткоствольного оружия, например, только крымским татарам?

    • 30.01.2015 11:31
      #
      - 2 +

      Отличный пример, демонстрирующий, что евреи о своих заботятся. Наши бы так.

  • 30.01.2015 09:06
    #
    - 10 +

    Ну если уже самый "изворотливый" народ хочет вооружиться, то они явно что то знают...
    Надо бы задуматься, господа!...=)
    Евреи ничего просто так не делают!...

  • 30.01.2015 10:40
    #
    - 1 +

    явная дискриминация по национальному признаку.

    • 30.01.2015 11:41
      #
      - 2 +

      не можу не погодитися.

    • 30.01.2015 13:00
      #
      - 2 +

      Какая дискриминация? Кто мешает, к примеру, украинцам/румынам/грекам/албанцам/алжирцам/цыганам или любым другим национальностям, проживающим во Франции, создать свою Ассоциацию и выдвинуть такие же требования?

      • 30.01.2015 17:08
        #
        - 1 +

        Да при чем тут кто выдвигает требования?
        Дискриминация в том - что они требуют создать определенные преференции по национальному признаку. Разрешить евреям то, чего не разрешено другим национальностям.

  • 30.01.2015 13:11
    #
    - 6 +

    Світ на порозі грандіозного шухера. Громадяни України озброюйтесь - краще хай не знадобиться, ніж як не буде чим захистити себе й сім'ю, якщо виникне екстремальна потреба. Треба вимагати прискорення прийняття закону про зброю та принципів її застосування для самооборони.

  • 30.01.2015 15:08
    #
    - 5 +

    Вони, таки, щось знають...;)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати