ADCO Super Thumb – спідлоадер для самозарядних пістолетів

| Аксесуари | Автор: Web admin
По-русски

ADCO Super ThumbADCO Super Thumb

Спорядження набоїв у магазин для короткоствольної зброї – це повільна і складна процедура, особливо коли йдеться про магазини великої місткості.

У міру того, як збільшується кількість набоїв в магазині, збільшується і опір пружини, що вимагає додаткових зусиль.

Саме для цього були створені спідлоадери: ці корисні аксесуари, спеціально призначені саме для швидкого спорядження магазинів без надмірних зусиль. Модельний ряд Super Thumb, який випустила американська компанія ADCO, це найпоширеніший продукт серед спідлоадерів, що продаються на території США.

ADCO Super ThumbADCO Super Thumb

Спідлоадери ADCO Super Thumb повністю виготовлені з пластика і мають простий дизайн, завдяки цьому компанія продає їх у великих кількостях і за низькою ціною. Вони досить зручні і прості у використанні, треба лише вставити верхню частину магазина у спідлоадер і, вставляючи один за іншим набої, опускати його донизу.

Наразі модельний ряд спідлоадерів ADCO Super Thumb містить в собі вісім різних варіантів, кожен з яких спеціалізується на певних моделях і калібрах. На офіційному сайті компанії ADCO повідомляється, що спідлоарери Super Thumb сумісні практично зі стома різними моделями самозарядних спортивних, службових або цивільних пістолетів.

ADCO Super ThumbADCO Super Thumb

Але через те, що багато самозарядних пістолетів від різних виробників, яких не згадано в списку, мають дуже схожі магазини, ADCO Super Thumb можна назвати майже універсальним.

1,0 1 -1 1
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати