TacRack додасть функціональності пістолетам Glock та S&W M&P

| Аксесуари , Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

TacRack додасть функціональності пістолетам Glock та S&W M&PTacRack додасть функціональності пістолетам Glock та S&W M&P

Пістолети Glock і S&W M&P домінують на ринку пістолетів. Їх використовують як табельну зброю, на стрільбищах, і для самооборони. Вони прекрасно справляються зі своїми завданнями, але у функціональності їх ще потрібно покращувати.

TacRack – просте рішення, яке додасть пістолету функціональності.TacRack – просте рішення, яке додасть пістолету функціональності.

Наприклад, ці моделі пістолетів занадто вигладжені, їм не вистачає агресивних виступів на кожусі-затворі, через це іноді трапляються труднощі в їхній експлуатації.

Передній край TacRack.Передній край TacRack.«Крила» не чіпляються за одяг.«Крила» не чіпляються за одяг.

Є два способи вирішити цю проблему: можна віднести пістолет майстру, щоб той додав йому текстури за допомогою інструментів, або можна замінити потиличник кожуха-затвора на маленький пристрій під назвою TacTack.

Можна зачепитися «крилами» за черевик.Можна зачепитися «крилами» за черевик.Можна використовувати край кобури.Можна використовувати край кобури.

Цю алюмінієву пластинку з «крилами» можна встановити за кілька секунд. «Крила» виступають рівно на стільки, щоб ними було зручно зачепитися за кобуру, ремінь або підошву, і дослати патрон або усунути осічку однією рукою.

TacRack Review

Ціна – $ 30, а за $ 5-10 можна зробити ще й гравірування.

На потиличнику можна зробити гравірування.На потиличнику можна зробити гравірування.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 19.05.2015 15:01
    #
    - 0 +

    В некоторых ситуациях очень полезная штука. Кстати, именно из-за этого не пользуюсь в повседневном ношении и/или работе "обмылками".

    Теперь, глядишь, этот недостаток может быть устранен малой кровью :)

  • 20.05.2015 00:21
    #
    - 0 +

    Глок-мечта)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати