Компанія KRISS International Group представила нове покоління пістолета-кулемета Vector

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

KRISS Vector Gen.2KRISS Vector Gen.2

Пістолет-кулемет "Vector SMG" під набій .45 ACP від компанії KRISS International Group, завдяки своєму футуристичному вигляду та інноваційній конструкції, швидко перетворився в одну з ікон військової промисловості першого десятиліття 21-го сторіччя.

Нещодавно на виставці IWA OutdoorClassics 2015 в Нюрнберзі ця збройова компанія представила друге покоління свого пістолета-кулемета.

Пістолет-кулемет KRISS "Vector Gen. 2" оснащуватиметься регульованим телескопічним прикладом замість оригінального, складаного вбік, що дозволить встановити будь-який приклад по типу М4.

KRISS Vector Gen.2KRISS Vector Gen.2

У цивільної версії CRB/SO, з подовженим стволом, ця зброя поставлятиметься з новим квадратним кожухом навколо 16-дюймового ствола.

Всі моделі також будуть доступні із заводським складним цілком MagPul MBUS, який встановлено на верхній планці MIL-STD-1913 "Пікатінні".

Всі елементи управління на моделях KRISS "Vector Gen.2" повністю симетричні, а верхня і нижня частини ствольної коробки в кожній моделі скріплюються чотирма контактами, завдяки чому користувачі зможуть провести повну очистку або обслуговування без використання будь-якого інструменту.

Донині пістолети-кулемети KRISS "Vector" були доступні тільки під набій .45 ACP з магазинами від Glock 21 на 13 або 25 патронів.

Моделі KRISS "Vector Gen.2", окрім .45 ACP, будуть виготовляти і під набій 9x19мм із магазинами від Glock 17 і Glock 18 на 17 та 33 патрона відповідно.

1,0 1 -1 6
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати