Британські військові патрулюватимуть вулиці міст

| За кордоном, Силові структури, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

A soldier on duty in Horse Guards' ParadeA soldier on duty in Horse Guards' Parade

Більше 5000 військових можуть бути розгорнуті на вулицях Великої Британії для попередження можливих терактів.

Згідно з інформацією місцевих видань, таємна операція уряду отримала назву Operation Temperer.

Війська відправлять на охорону найголовніших об'єктів у великих містах на випадок, якщо бойовики "Ісламської держави", чи інших терористичних угрупувань, запланують терористичні атаки на території країни.

Також місцеві ЗМІ запевняють, що заступник начальника поліції Британії Саймон Честерман ще у квітні, під час зустрічі з представниками збройних сил, ознайомив військових із майбутнім планом дій. У Міністерстві оборони країни не підтвердили, але й не заперечили цієї інформації.

«Міністерство працює у тісному співробітництві із іншими урядовими департаментами та агентствами, щоб гарантувати, що воно здатне надавати належне сприяння у відповідь на будь-які загрози безпеці, зокрема, національній безпеці.

Ми зберігаємо плани дій у надзвичайних ситуаціях під постійним контролем», – заявив речник відомства.

Коментарів (3)

  • Очень сомневаюсь, что 5000 тыс. солдат британской армии хватит, чтоб предотвратить все возможные теракты. А если какие-то определенные - зачем этот цирк. Не с той стороны копают. Скорей всего просто пытаются успокоить население. А картинка еще красивая для новостей.

  • 29.07.2015 00:30
    #
    - 0 +

    Нехай не забудуть відібрати у них зброю і видати замість неї гумові кийки. Щоб англійська "демократія" працювала для усіх. :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати