Бережи родину, захищай Україну!

| Легалізація КНЗ | Автор: Юрій Літошенко

Бережи родину, захищай Україну!Бережи родину, захищай Україну!

Основоположне право будь-якої живої істоти - захищати своє життя будь-якими методами та засобами. Якщо вона цього не розуміє або не хоче, то в неї явно щось не те з головою.

Людина розумна, використавши свій мозок, трохи подумала та вигадала пістолет, щоб зрівняти шанси законослухняного громадянина в протистоянні з кримінальним елементом і навіть групою кримінальних елементів.

В здоровому соціумі, законослухняні власники легальної зброї самозахисту виконують роль регулятора популяції даючи відсіч агресивним виродкам прямо тут та прямо зараз. Мертвий гопник вже ніколи не нападе, не зґвалтує, не вкраде, не накопичить капітал, не пролізе до влади, поліції, суду. Здоровий соціум заохочує та схвалює громадян, що беруть на себе відповідальність і не відступають перед лицем агресивного виродка чи цілої банди.

Політичні та владні еліти ніколи не були і не будуть зацікавлені в тому, щоб громадянин брав на себе відповідальність за захист свого життя, своєї родини та оселі, бо це дуже ускладнює будь-які протизаконні та репресивні дії з боку влади та силових структур. Озброєний легальною зброєю громадянин стоїть на одному щаблі можливостей з працівником міліції, прокуратури, суду, депутатом - він має можливість і головне СПРОМОЖНИЙ вирішити подальшу долю агресора тут же, не вдаючись до послуг бюрократичної та корумпованої системи правосуддя.

В більшості випадків такий громадянин стоїть навіть вище за пересічних працівників міліції, прокуратури та суду, бо на нього не впливає корупційна складова - йому до одного місця, скільки грошей заплатить розбійник слідчому чи судді, бо громадянин живе з своєї праці, а не з посади.

Задача громадянина вийти з ситуації нападу живим та неушкодженим і при можливості убезпечити свою родину та інших громадян від подальших агресивних посягань. Повністю знешкодити нападника чи передати його до поліції тримаючи на прицілі - це вже залежить від агресивності та розумових здібностей агресора, а не того хто захищається.

На жаль, обіг легальної зброї самозахисту в Україні досі неврегульований жодним законом. Є циркуляри МВС які пишуться і переписуються генералами під чергову партію чи можливість щось переробити та продати українцям під виглядом мисливських рушниць та карабінів. Як на мене, то потрібно вже припиняти це мєнтовське беззаконня і приймати продуманий та збалансований закон про цивільну зброю та боєприпаси, а саме законопроект №1135-1 який розроблявся практично всією спільнотою за координації Української Асоціації Власників Зброї.

Цей принт, для друку на футболках, розроблений для всіх хто поділяє цю думку та відстоює право громадян на законне володіння зброєю самозахисту.

Бережи родину, захищай Україну!Бережи родину, захищай Україну!

1,0 1 -1 33
Коментарів (8)

  • 14.08.2015 13:27
    #
    - 13 +

    Одна из немногих статей где тематика взаимоотношения вооруженного человека и власти, а также ее психологическая составляющая раскрыты по моему мнению - полностью.

    Исчерпывающие формулировки. Автору уважение!

    • 15.08.2015 17:57
      #
      - 0 +

      У обладающего оружием смещается "точка сборки" в хорошем смысле.

  • 14.08.2015 18:10
    #
    - 4 +

    Я б на тому "принті" краще б зобразив не пістолета, а сцену захисту, наприклад дівчини із пістолетом від грабіжника чи гвалтівника. Було б не так агресивно, на сторонній погляд. Сам я з задоволенням і без переляку дивлюсь на зброю, але у обивателів мізки влаштовані трохи інакше і сцена самозахисту можливо сприймалася б позитивніше.
    А взагалі стаття мені сподобалася.

    • 15.08.2015 09:05
      #
      - 0 +

      замечания по изображению оружия поддерживаю, и противник подобных изображений на промо плакатах ( не надо травмировать головы не определившихся,сразу, с наскоку)

  • 14.08.2015 18:38
    #
    - 6 +

    "Забутьте" - сказало фізичне лице "рошен"Поки це фізичне лице не піде в "небуття",закон не буде прийнято.Все,фінал.

  • Правильна стаття! Цілком підтримую!

  • 17.08.2015 10:36
    #
    - 0 +

    А як бути живим істотам які бажають зробити дозвіл (ліцензію) на зброю, але підпадають під перелік мед. протипоказань? Медична комісія відмовила у видачі справки 127/о посилаючись на пункт:
    8. Обмеження поля зору більше ніж на 20 град. у будьякому меридіані...
    Маю одне око, з корекцією госторта зору 100%, поля зору, здорового ока нормальні. В протипоказаннях прямо не написано про відсутність одного ока, але мед. ком. вирішила не видавати справку.
    Чи будуть зміни в законі 1135-1, що до мед. протипоказань для отримання справки 127/о ?

  • 20.08.2015 13:43
    #
    - 0 +

    Вважається, що в нашому суспільстві всі - рівні. Але виявляється, що деякі РІВНІШІ від інших... Треба терміново міняти ситуацію. Такі статті - кроки у вірному напрямку! Подяка автору. )


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати