Найстисліша інструкція зі стріляння з пістолета

| Навчання, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Найстисліша інструкція зі стріляння з пістолетаНайстисліша інструкція зі стріляння з пістолета

Американець Ендрю Туохі опублікував, можливо, найбільш коротку інструкцію з використання пістолета. Відеоролик, в якому він пояснює підготовку до стріляння, правила утримання і заряджання пістолета, триває рівно 60 секунд.

В описі ролика Туохі заявив: «Це відео не замінює правильної інструкції кваліфікованого інструктора... Воно, можливо, ліпше за неї».

Для уроку Туохі обрав пістолет Glock 19 під набій 9x19 Parabellum. Спочатку він дістає з кобури незаряджений пістолет із зафіксованим на затримку затвором і описує правильне положення рук, наголошуючи, що до повної готовності до, власне, пострілу, класти палець на спускний гачок – не можна.

The Basics of Handgun Shooting in Sixty Seconds

Потім він стисло розповідає правила заряджання зброї. Для заряджання необхідно вставити у руків’я пістолета магазин і зняти затвор із затримки. Повертаючись у крайнє переднє положення, затвор дошле патрон у набійник і пістолет буде готовий до пострілу. Після цього можна прицілитися (як це зробити Туохі теж пояснив), покласти палець на гачок натиснути на нього.

З погляду технічного виконання, інструкція досить повна, проте не має важливого аспекту – техніки безпеки. Про техніку безпеки обов'язково розповідають інструктори на курсах стрілецької підготовки.

1,0 1 -1 1
Коментарів (4)

  • Очень неплохо ,если необходимо объяснить основные положения при обращении с оружием неподготовленному человеку , когда время крайне ограничено.

  • 16.09.2015 13:57
    #
    - 0 +

    Он расказал как сделать одиночный прицельный выстрел. Это не самый сложный элемент техники владения пистолетом

  • 16.09.2015 17:34
    #
    - 0 +

    - Де ти вчився?
    - У Ендрю Туохі.
    - Аааа тікайте всі мерщій від нього!

  • 23.09.2015 14:32
    #
    - 0 +

    Нехай пояснить як бистро навчитись володіти пістолетом "Стечкін" (АПС). Ось тоді я його підтримаю. Дуже часто американці видають мрію за дійсність - будьте обережними!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати