На Донеччині затримали колишнього міліціонера, який незаконно зберігав зброю та виготовляв наркотики

| Силові структури, Нелегальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Вилучена зброяВилучена зброя

У місті Курахове Мар'їнського району Донецької області співробітники Служби безпеки України спільно з військовослужбовцями батальйону спецпризначення МВС Київ-1 затримали колишнього співробітника міліції, який незаконно зберігав велику кількість зброї і наркотиків.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Вилучена зброяВилучена зброя

Під час огляду гаража, що належить зловмиснику, вилучили два реактивні гранатомета, снайперську гвинтівку, автомат Калашникова, пістолет-кулемет часів Другої світової війни, револьвер Наган, пістолет Макарова, 20 гранат РГД і Ф-1, велику кількість набоїв різного калібру, в тому числі саморобні, пристрої для ремонту і модифікації зброї та запчастини до нього, детонаційні і запальні шнури до вибухівки тощо.

Вилучена зброяВилучена зброя

Також співробітники спецслужби виявили обладнання для виробництва наркотичних речовин, інструкції по їх виготовленню і готові до продажу наркотики - ацетильований опій і канабіс.

СБУ затримала колишнього міліціонера, який зберігав зброю та виготовляв наркотики

1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • не, ну а чо, конкретно этот мент может быть меня бы и защитил, у него для этого всё есть ;)

    • 01.10.2015 19:07
      #
      - 0 +

      а вообще все стандартно и по мусорски - если оружие то и наркотики не помешают :D там тебе и инструкция по изготовлению и чуток уже сварил :D . Прям колумбийский наркобарон.

  • 01.10.2015 14:20
    #
    - 3 +

    не только защитил, а и оказал бы первую доврачебную помощь, веществами, успокаивающе-релаксационного действия

    • 01.10.2015 14:25
      #
      - 1 +

      и вообще - может это не просто мент, а член УАВЗ был. он готовился производить и продавать зброю после принятия законопроекта 1135-1
      захватывать рынки

  • 01.10.2015 17:39
    #
    - 1 +

    Я бы не стал ерничать по поводу возможного членства в УАВО этого " члена" , его можно было бы понять если бы он хранил скажем пистолет и патроны к нему , а вот такой арсенал и наркота говорят однозначно - преступник , со всеми вытекающими из этого последствиями .

  • 01.10.2015 19:19
    #
    - 1 +

    Кому ж іще виготовляти наркоту і тримати повно незаконної зброї як не правопохоронцю?! Пройшовши таку школу життя, як вони, нічим іншим і займатися не можна. :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати