У Києві зловмисник грабував, погрожуючи пляшкою горілки у формі пістолета

| Кримінал | Автор: Web admin

У Києві зловмисник грабував, погрожуючи пляшкою горілки у формі пістолетаУ Києві зловмисник грабував, погрожуючи пляшкою горілки у формі пістолета

У Святошинському районі Києва зловмисник, погрожуючи пляшкою горілки у формі пістолета, відібрав у жінки мобільний телефон.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Потерпіла не зрозуміла, що перед нею несправжня зброя, тож, не вагаючись, віддала мобільний. Коли зловмисник втік, вона негайно повідомила міліції. Це дозволило оперативно затримати нападника.

Ігор Кучма начальника Святошинського РУ ГУМВС України в місті Києві

Під час поверхневого огляду в нього виявили сувенірну пляшку із горілкою, яку напередодні він викрав із магазину.

Слідчим відділом Святошинського РУ ГУМВС України у місті Києві відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Нападнику загрожує до семи років ув’язнення.

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 05.10.2015 16:03
    #
    - 7 +

    Українці ще не готові до пляшок горілки. Напідпитку один одного повбивають або пограбують пляшками горілки. Та і взагалі необережне поводження із пляшкою горілки може нашкодити. Пляшки горілки можуть попасти до рук злодіїв та психопатів. Бачите що робиться, треба заборонили. Того вимагають 89% населення.

    • 05.10.2015 18:05
      #
      - 1 +

      Ні так не можна! Пляшка була здобута незаконним засобом! І офіційно не зареєстрована!

  • 05.10.2015 18:55
    #
    - -1 +

    Поддерживаю камрада Сергея Хорольского был бы Закон , случай с этим ублюдком наглядное пособие , дело не в оружии , дело в ублюдках .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати