У Генштабі розповіли, яке озброєння залишиться на передовій

| Військова зброя та техніка, Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

У Генштабі розповіли, яке озброєння залишиться на передовійУ Генштабі розповіли, яке озброєння залишиться на передовій

В рамках відводу озброєння калібром до 100 мм на лінії розмежування в Донбасі залишиться стрілецька зброя і засоби протитанкової боротьби.

Про це заявив спікер Генерального штабу Владислав.

"На передній ліній оборони залишається особовий склад, який не залишає свої позиції. Він озброєний як стрілецькою зброєю, так і засобами протитанкової боротьби", - сказав він.

Селезньов відзначив роль місії ОБСЄ у виконанні чергового етапу мінських угод. "Найважливіша зброя для нас у цій ситуації - це представники моніторингової місії ОБСЄ, саме на них покладаються обов'язки моніторингу ситуації щодо забезпечення обома сторін конфлікту мінських угод", - підкреслив спікер Генштабу.

У свою чергу, прес-офіцер сектору А Дмитро Горбунов уточнив, що на передових позиціях залишається техніка й озброєння, відведення яких не передбачене міжнародними домовленостями.

"Зараз на передових позиціях залишається техніка - це бронетранспортери, БМП, БМД - яка не обговорювалася в рамках міжнародних переговорів. Також залишається стрілецька зброя - гранатомети, автомати, кулемети, великокаліберні кулемети", - сказав він.

Нагадаємо, вчора на окупованій території Донбасу почалося відведення озброєнь калібром менше 100 мм. Процес стартував у Луганській області, зброя буде відведена на відстань не менше 15 кілометрів від лінії розмежування.

Коментарів (3)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати