У Красногорську бізнесмен убив в будівлі управи першого заступника голови міста і керівника електромереж

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Особу ймовірного стрільця, який зник на автомобілі Range Rover з номерами Р777ОА 50, встановлено і оголошено у розшук.Особу ймовірного стрільця, який зник на автомобілі Range Rover з номерами Р777ОА 50, встановлено і оголошено у розшук.

У місті Красногорськ Московської області у своєму службовому кабінеті було застрелено першого заступника голови міста Юрія Караулова. Разом з чиновником убито керівника Красногорської електромережі Георгія Котляренко.

Попередньо встановлено, що в обідню пору в кабінет до чиновника, де на той час також знаходився керівник Красногорських електромереж Георгій Котляренко, увійшов місцевий підприємець Аміран Георгадзе, котрий займається будівництвом об'єктів.

Найпевніше бізнесмен завчасно підготувався до розправи – у сумці лежали два види зброї. За версією слідства, Георгадзе спочатку дістав зброю, схожу на автомат або гвинтівку "Сайга" і спробував відкрити з неї вогонь. Однак зброю заклинило, і тоді підозрюваний зробив кілька пострілів у Караулова та Котляренка з пістолета, ймовірно калібру 9 мм.

Обидва чиновника померли на місці події. Георгадзе разом зі своїм водієм зник з місця події. Наразі співробітники поліції намагаються знайти автомобіль і злочинця.

Оновлено:

За непідтвердженою інформацією, Георгадзе, коли тікав з місця злочину, важко поранив з пістолета молодого хлопця на скутері.

1,0 1 -1 3
Коментарів (5)

  • кто бы в Киевэнерго сходил бы ;)

    • 19.10.2015 18:59
      #
      - 1 +

      и в Киевгаз

      • 19.10.2015 19:24
        #
        - 0 +

        Так до газовиків якщо б хтось завітав - мабуть усі тільки б аплодували. Але на жаль, у нас, там такі величезні черги до них, що навіть із зброєю без черги не пустять. :-)

  • 19.10.2015 19:12
    #
    - 0 +

    Не подтверждённую информацию предоставили хоплофобы , если этот мудило уезжал без преследования , зачем ему палить в кого- то , или решил на " понтах " свалить ?

    • 19.10.2015 21:38
      #
      - 0 +

      что-бы оправдать убийство при задержании, типа маньяк сошел с ума и чинуши тут не причем


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати