Виявлено тіло ще однієї жертви «красногорського стрільця»

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Аміран ГеоргадзеАміран Георгадзе

19 жовтня стало відомо про вбивство заступника глави районної адміністрації міста Красногорськ Юрія Караулова та керівника ВАТ «Красногорська електрична мережа» Георгія Котляренка.

Під час обшуку в будинку бізнесмена Амірана Георгадзе, якого підозрюють у цьому вбивстві, слідчі виявили тіло ще однієї жертви. Ним виявився Трестан Закаідзе, компаньйон підозрюваного.

20 жовтня поліцейські на Новоризькому шосе, за 9 км від МКАД, виявили автомобіль Range Rover, на якому втік бізнесмен Аміран Георгадзе. Також було встановлено тип зброї, з якої Георгадзе застрелив свого компаньйона Закаідзе – це гвинтівка «Сайга», що була зареєстрована, як мисливська зброя.

Того ж дня водій Георгадзе, Шота Елізбарашвілі, здався правоохоронцям. Він стверджує, що був із убивцею до тієї миті, коли той застрелив випадкового перехожого – місцевого жителя на скутері, імовірно коли намагався утекти. Певно він не причетний до попередніх вбитих.

Пошуки самого підозрюваного тривають. Вранці 20 жовтня повідомлялося, що поліція розширила зону пошуку до Москви і Підмосков'я.

За однією з версій слідства, мотивом злочину могло стати те, що Георгадзе, котрий займався будівництвом на території Красногорського району, втратив держзамовлення, які раніше отримував.

1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • всего 3 жертвы?, совсем какой-то не злопамятный владелец оружия ;)

    • 20.10.2015 16:50
      #
      - 1 +

      Это не первый случай когда человек в Роисси "going postal" верша свой суд и казнь. И практически всегда количество жертв не переваливает 3-4. Дело в том, что нормальный человек переходит черту из-за конкретных личностей и не устраивает охоту на прохожих.

      Пример www.newsru.com

  • 21.10.2015 11:14
    #
    - 1 +

    А зачем на нашем ресурсе новости о убийцах из страны-оккупанта?

  • тут подтвердили - ru-chp.livejournal.com
    застрелился он, в понедельник

    эх, жалко как-то, сразу чувствуется, убрал тех кого знал лично, вот только чего самому после этого стреляться...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати