В будинок мера Львова А. Садового кинули гранату

| Нелегальна зброя, Тероризм | Автор: Web admin

У затриманого було знайдено ще три гранати РГД та тротилову шашку.У затриманого було знайдено ще три гранати РГД та тротилову шашку.

Пізно ввечері у четвер, 29 жовтня, приблизно о 22:45 в будинок мера Львова Андрія Садового кинули гранату РГД. Злочинця під час спроби втечі затримали на місці правоохоронці, які здійснювали чергування поруч.

Граната влучила в стіну будинку та перебила силовий кабель. В момент вибуху в будинку перебувала вся сім'я Садового – дружина, п'ятеро дітей та мама дружини. Ніхто з родини мера Львова не постраждав.

Нападника, який після вибуху гранати намагався втекти, затримали співробітники ДСО, які після обстрілу будинку родини Садових з гранатомета минулої зими, тепер цілодобово охороняють територію.

Злочинець після затримання назвався Олександром Гживінським та сказав, що служив в батальйоні "Айдар". Він заявив, що зробив це з метою протесту проти можновладців. При цьому додав, що "не має нічого особисто проти Садового, але вважайте, що це такий протест".

Зазначимо, що на одному із інформаційних ресурсів сепаратистів Гживінський згадується саме як боєць "Айдару". Також тут вказано, що він зі Львова і мешкає на вулиці Черемшини. Перебував в зоні АТО з липня 2014 року.

Інцидент потрапив в об'єктив камери відеоспостереження (починаючи з 5:00)

У будинок Садового кинули гранату: з'явилось ексклюз...

1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • 30.10.2015 11:28
    #
    - 2 +

    Брехня. Який в біса протест? Спочатку хтось лупить із грана, а потім Гживінський кидає гранату. Такий собі "збіг" обставин.

    • 30.10.2015 12:25
      #
      - 3 +

      А чего не можна просто припустити що той Гживінський не має мізків але має гранату. То вже не така вже рідкість в наш буремний час...

  • 30.10.2015 11:54
    #
    - 0 +

    буває...

  • Щось не щастить будинку- то з гранатомету атакують , то гранату кинули! Добре , що без жертв!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати