В Запорожжі іноземний злочинець намагався відстрілюватися від міліції

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброяВилучена зброя

В Запорізькій області затримано озброєного іноземця – раніше неодноразово засудженого, котрий встиг скоїти на території області ряд злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків та зброї.

29 жовтня 2015 року працівниками управлінням карного розшуку разом з працівниками управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Запорізькій області в ході реалізації оперативно-розшукових заходів було затримано члена злочинного угрупування – неодноразово засудженого 38-річного громадянина Грузії.

Вилучена зброяВилучена зброя

Правоохоронці отримали інформацію про те, що розшукуваний за скоєння низки злочинів зловмисник знаходиться у одній з квартир по вул. Лобановського в м. Запоріжжі. Стало також відомо, що згаданою особою, із залученням подільників, розробляються плани щодо скоєння нових тяжких та особливо тяжких злочинів.

Було отримано ордер на обшук помешкання. При спробі міліціонерів зайти до квартири підозрювана особа намагалась заблокувати вхід та застосувати вогнепальну зброю. В свою чергу оперативники діяли миттєво: злочинець не встиг зреагувати та відкрити вогонь на враження.

У ході подальшого обшуку виявлено та вилучено автомат Калашникова, набої різних калібрів у кількості 173 штуки, 7 гвинтівок, у тому числі три - з оптичним прицілом, пістолет «ТТ» та револьвер «Наган», граната РГД-5 та граната Ф-1, дві світло-шумові гранати, димова шашка, електрошокер.

Вилучена зброяВилучена зброя

Окрім зброї, було вилучено технічні пристрої для злому квартир та проникнення до автівок, а також наркотичні засоби: три зіп-пакети з психотропною речовиною "метамфетамін" загальною вагою понад 15 грамів та медичний шприц, заповнений "ацетильованим опієм".

Також у ході обшуку знайдено речі, які були викрадені у мешканців міста.  Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ ГУМВС України в Запорізькій області. Підозрюваного затримано згідно ст. 208 КПК України. Триває досудове розслідування відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України.

1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • 04.11.2015 14:59
    #
    - 6 +

    "...знайдено речі, які були викрадені у мешканців міста."
    Отже встиг "хлопчик" пофестивалити. І мабуть не беззбройний. Цікаво, те що перед такою потворою пересічний громадянин завжди буде виключно жертвою. Беззахисною жертвою. І все завдяки нашому клятому законодавству.
    Судячи з недавнього виступу одної дамочки на усім пам'ятному комітеті люди не здатні відрізнити ступінь загрози. Чи вбивати їх буде оцей нарик чи грабувати, чи гвалтувати. Отже і права на самозахист із зброєю їм надавати зась! А то ще вб'ють такого корисного члена суспільства!
    Які перекручені мізки потрібно мати, щоб таке вигадати, я просто не розумію...
    Не розумію, які

  • 04.11.2015 18:00
    #
    - 4 +

    А де там ТТ, якщо на фото Кольт? Чи мені повилазило?

  • 04.11.2015 19:24
    #
    - 2 +

    Я вижу Кольт 1911, похоже Беретта , Наган и еще кажется Кольт 1911 в разобранном состоянии , на девайс с копа походит лишь эфка . Не слабый арсенал у злодея ,думаю обломился он ему не за один день , с кем и когда говаривал сей арсенал можно лишь себе представить .думаю придурок вынужден будет лишиться большей части своего наркоманского здоровья отвечая на вопросы оперов по факту происхождения данного арсенала и его применения, " а также причастности к другим тяжким преступлениям ."

  • наручные часы и брючной ремень уже запрещен??оке:((
    сниму...а то еще "посодют":)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати