На Херсонщині власник будинку підстрелив зухвалого крадія

| Самооборона | Автор: Web admin

На Херсонщині власник будинку підстрелив зухвалого крадіяНа Херсонщині власник будинку підстрелив зухвалого крадія

До чергової частини Голопристанського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги, що в одному з сіл району місцевий житель отримав поранення з мисливської рушниці.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Потерпілим виявився 26-річний безробітний. Стан його здоров’я задовільний, загрози життю немає. Під час бесіди з пораненим правоохоронці встановили, що він разом з другом намагався скоїти крадіжку двох каністр солярки з подвір’я місцевого жителя. Під час скоєння злочину господар здійснив постріл і поранив чоловіка.

Власник будинку пояснив, що вночі почув сторонні звуки і вийшов надвір, прихопивши рушницю. Він побачив, що двоє невідомих зливають солярку з каністр. Коли зловмисники побачили господаря, то намагалися втекти. Чоловік зробив постріл у їх бік, поранивши одного з них, іншого зловмисника наздогнав його син.

Відкрите кримінальне провадження за ст.128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

От цікаво, невже знову з громадянина, що боронив свою власність, зроблять злочинця, а із зухвалого грабіжника – невинну жертву?

1,0 1 -1 23
Коментарів (14)

  • 25.11.2015 16:02
    #
    - 15 +

    Треба було сказати власнику, що він вирішив, що це диверсанти, от він і стриляв. А соляру крали для теракту, який він зупинив. Але він не депутат і брехати добре не навчений...

    • 25.11.2015 20:16
      #
      - 0 +

      Сказать нужно было, что один из них бросился на хозяина с куском железяки и тот выстрелил защищая себя..Железяку можно было "найти", лучше всего, это топор на деревянной ручке которого сложно обнаружить хорошие отпечатки..А как иначе? из-за козла на кичу??

  • 25.11.2015 16:04
    #
    - 11 +

    Воруйте смело, закон на Вашей стороне.
    Типа соляру купиш, а здоровье нет.
    Так законом оберегают воров и насильников. Какие законодатели, таковы и законы !!!

  • 25.11.2015 16:21
    #
    - 0 +

    хз якщо "стріляв в спину" то швидше за все власнику зброї перепаде не мало... + якщо ще й попереджувального не було... в штатах доречі за постріли в спину теж карають..

    • 25.11.2015 16:40
      #
      - 3 +

      Карают когда доказано что это было убийство. А не когда в спину или в голову или 1 раз выстрелил или 10...

    • 25.11.2015 18:33
      #
      - 0 +

      да ладно))) куча видео когда мусора штатовские валят в догонку

      • 30.11.2015 12:06
        #
        - 0 +

        Так у них же ж ця, курва її мати, монополія на насилля.

  • 25.11.2015 16:25
    #
    - 0 +

    Всьо, десять год тюрми стрільцю, з конфіскацією

  • 25.11.2015 16:34
    #
    - 4 +

    Не дал украсть-выпить? В Тюрьму!

  • 25.11.2015 16:35
    #
    - 3 +

    И что, поддержка закона про зброю и второй поправки в Украине закончилась?
    Человек защищал свою собственность на своей земле. А теперь будет виноватым...

  • 26.11.2015 11:41
    #
    - 1 +

    Анатолий Федорович Кони обер-прокурор уголовного кассационного департамента Правительствующего Сената (высшая прокурорская должность), член Государственного совета Российской империи "О праве необходимой обороны":

    "Человеку присуще чувство самосохранения. Оно присуще ему и как существу нравственно - разумному, и как высшему созданию животного царства. Это чувство вложено природой в человека так глубоко, что не оставляет его почти никогда; человек стремится к самосохранению с одной стороны, инстинктивно, а с другой - сознавая свое право на существование. В силу стремления к самосохранению человек старается избежать опасности и принимает все меры к ее отвращению; - он имеет на это право и притом право, которое должно быть рассматриваемо, как прирожденное. Сознавая свое право на существование, человек ограждает это право от всякого чужого посягательства, от всякого не права".
    Получается так, что уровень сознания у нынешних граждан, бывшей империи существенно ниже нежели 100 лет тому? Это , что так повлиял СССР, или власть ищет возможную прибыль и не найдя оную ставит палки в колеса??


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати