На Київщині поліцейські застосували зброю, затримуючи автокрадія

| Нелегальна зброя, Силові структури | Автор: Web admin

На Київщині поліцейські застосували зброю, затримуючи автокрадіяНа Київщині поліцейські застосували зброю, затримуючи автокрадія

16 грудня до чергової частини Баришівського відділення поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем Mercedes Sprinter у Львівській області.

Іномарка була оснащена GPS-приладом, який зафіксував, що автомобіль може перебувати в Київській області.

"Для перевірки інформації за вказаними координатами одразу прибули правоохоронці. На трасі Київ-Харків, біля придорожньої кав'ярні, поліцейські затримали одного зі зловмисників, який був за кермом викраденої іномарки. Ним виявився 22-річний мешканець Закарпатської області, який зізнався, що машину він переганяв", а "супроводжує" його 31-річний брат на іншому автомобілі, в салоні якого може бути зброя", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські почали переслідування старшого співучасника, який пересувався на легковику Kia. На вимогу патрульних поліцейських він не зупинився і продовжував бігти на великій швидкості, створюючи аварійно-небезпечні ситуації. Перегони тривали недовго. Щоб зупинити автотранспорт правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю – пістолет і автомат. Втікач пригальмував лише тоді, коли кулі потрапили в колеса.

Під час огляду затриманого транспортного засобу, на якому зловмисник переховувався, поліцейські виявили та вилучили 5 патронів різного калібру і ручний гранатомет РПГ-22 в повній бойовій готовності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вилучену зброю направлено до експертно-криміналістичний центр.

1,0 1 -1 4
Коментарів (5)

  • 17.12.2015 15:41
    #
    - 0 +

    Це вже винос мізків! Закласти власного брата, зізнавшись, до речі, ще й у груповому злочині, а той ще й на автокрадіжку узяв із собою гранатомет. Чогось згадався віршик про "лижі та асфальт". ☺

    • 17.12.2015 16:28
      #
      - 1 +

      мабуть гарно його попросили, але коли чую що, блять, в багажнику був грантомет РПГ-22 - це пиздець.

      • 17.12.2015 16:29
        #
        - 0 +

        ну уже лучше чем 3 патрона АК в кармане, учатся, тем более что добра полно.

  • 17.12.2015 20:02
    #
    - 0 +

    Пістоля міг викинути дорогою, про патрони забути. А РПГ в багажнику, на ходу не викинеш...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати