У Харкові стартував відбір до "українського SWAT"

| Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

У Харкові стартував відбір до підрозділу КОРД У Харкові стартував відбір до підрозділу КОРД

На базі Харківського національного університету внутрішніх справ розпочався відбір кандидатів до нового поліцейського підрозділу КОРД (корпус оперативно-раптової дії).

Загальна кількість заяв, поданих для участі у конкурсному відборі у Харкові та Харківській області складає 460. Однією з головних вимог до кандидатів є високий рівень фізичної підготовки.

У Харкові стартував відбір до підрозділу КОРД У Харкові стартував відбір до підрозділу КОРД

У понеділок, 11 січня, кандидати проходили фізичні випробування – біг, тест Купера, підтягування на перекладині.

"Кандидатів, які пройдуть відбір, розподілять за трьома групами – "А", "В" і "С" – залежно від їхніх фізичних та моральних якостей. Для кожної групи визначено відповідні нормативи. Ті бійці, які потраплять до групи "А", виконуватимуть функції підрозділу спецпризначення поліції. Другою групою стануть "маршали" – правоохоронці, які виконуватимуть завдання по програмі захисту свідків. Кандидати, які потраплять до групи "С", працюватимуть у сфері захисту громадської безпеки під час масових заходів", - зазначили в прес-службі.

У Харкові стартував відбір до підрозділу КОРД У Харкові стартував відбір до підрозділу КОРД

Відбір кандидатів проводять інструктори, які пройшли відповідну підготовку.

За словами начальника відділу організації діяльності Департаменту КОРД Івана Худоби, наступним випробуванням для кандидатів до спецпідрозділу стане вогнева підготовка – виконання вправ з автомата та пістолета. Насамкінець – п’ятидобовий курс на виживання. Також кандидати будуть проходити психологічне тестування та перевірку на поліграфі.

У Харкові стартував відбір до підрозділу КОРД У Харкові стартував відбір до підрозділу КОРД

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 13.01.2016 15:17
    #
    - 0 +

    В добрый путь.

  • 13.01.2016 15:39
    #
    - 2 +

    У Харкові у ВНЗ МВС йдуть ті хто по духу "мусора" які вже на другому курсію мріють солодко про те як прикують когось до батареї і дубинку декуди запхнуть, і як будуть вистежувати хто ж де дрібничку порушив і трясти ойго потім. Такі розповоді студентів дуже дивні, адже до то вони були нормальними людьми

    • 13.01.2016 21:53
      #
      - 1 +

      студенты мусорских уч заведений вообще не рассматривают будущую профессию как что-то нужное государству и верховенству Права и Закона в Украине.Они просто сожалеют что сейчас все усложнилось,все стало дороже ( по откатам и должностям), и с завистью рассказывают о однокашниках которые в свое время сбежали в кацапстан и сейчас делятся фото и историями в вк - как хорошо служить в рассеи

  • 13.01.2016 22:03
    #
    - 0 +

    Все більше і більше усіляких спецгруп і спецпідрозділів. На цю мєнтовську зграю скоро будуть половину бюджету країни виділять! А чи буде з цього якийсь толк?
    Замість того щоб надати громадянам право на озброєний самозахист, нас примушують фінансувати оце кодло безглузде.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати