Озброєний громадянин врятував поліцейського від натовпу підлітків

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Шеф поліції міста Майкл Чітвуд заявив, що якби не втрутився озброєний громадянин, то поліцейський «перетворився би в неживе м'ясо»Шеф поліції міста Майкл Чітвуд заявив, що якби не втрутився озброєний громадянин, то поліцейський «перетворився би в неживе м'ясо»

У місті Аппер-Дарбі, штат Пенсільванія, у дворі однієї зі шкіл зчинилась бійка між двома підлітками, а спостерігали за цим дійством від 30 до 40 школярів. У бійку втрутився поліцейський і схопив обох баламутів.

Але в цю мить інші підлітки оточили його та напали гуртом. Цю сцену побачив один перехожий.

«Я крикнув їм, щоб вони припинили, але мене ніхто не слухав. Я не хотів стріляти по них, але потім побачив, як вони спробували вихопити зброю поліцейського. Тоді я дістав свій пістолет, побачивши який, підлітки розбіглись», – розповів добрий самаритянин.

Що цікаво поліцейський так і не випустив з рук заводіїв бійки, завдяки чому вони зараз знаходяться під вартою в закладі для неповнолітніх злочинців.

«Я ношу зброю для самооборони, і сьогодні був перший випадок, коли мені довелося нею скористатися. Та дурість, яку могли вчинити ці підлітки, вплинула б на все їхнє життя», – заявив озброєний громадянин.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 896 , Коментарів: 2 - 18 +
1,0 1 -1 18
Коментарів (2)

  • 16.02.2016 15:16
    #
    - 6 +

    Уявляю, скільки у б нас було криків: "Як він посмів направити зброю на дітей! А якби пістолет вистрелив! У нього треба відібрати зброю!"

  • 18.02.2016 22:13
    #
    - 0 +

    Вообще-то в ст. 15 закона о милиции написано ,что табельное огнестрельное оружие можно применять в отношении малолеток в случае группового нападения , так для инфы , объективности ради .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати