Поліцейські під час переслідування не змогли заблокувати BMW трьома патрульними авто

| Силові структури | Автор: Web admin

Поліцейські під час переслідування не змогли заблокувати BMW трьома патрульними автоПоліцейські під час переслідування не змогли заблокувати BMW трьома патрульними авто

Три патрульні машини, які у Києві переслідували автомобіль BMW в ніч на 7 лютого, не змогли заблокувати його на узбіччі. Про це свідчить відео із зовнішньої камери спостереження на одній зі столичних вулиць.

Так, із відео видно, що 7 лютого о 2 годині 6 хвилин BMW фактично зупинився біля припаркованого на узбіччі автомобіля. В цей час його наздогнали три патрульні машини, які спробували заблокувати водієві BMW подальший рух.

Проте, судячи із відео, спроба блокування патрульних виявилися невдалою.

Поліцейські під час переслідування не змогли заблокувати BMW

Нагадаємо, в ніч на 7 лютого, під час переслідування автомобіля BMW, в якому знаходилося 4 підлітки, патрульна поліція відкрила вогонь. В результаті обстрілів, пасажир BMW, якому було 17 років, загинув від кульового поранення у серце.

Загалом, на автомобілі BMW, якій переслідували столичні поліцейські, експерти нарахували більше 20 кульових отворів.

Прокуратура м. Києва розпочала за цим фактом кримінальне провадження за ст. 365 (перевищення службових повноважень) та ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Коментарів (23)

  • 18.02.2016 15:39
    #
    - 3 +

    Я тільки бачу по цьому відео, що усі пасажири які мали бажання не приймати участь у цих шалених перегонах могли запросто вийти з того БМВ.

    • 18.02.2016 15:48
      #
      - 3 +

      "під час переслідування автомобіля BMW, в якому знаходилося 4 підлітки..."
      Окрім убитого у салоні були:
      "За рулем был 24-летний Ростислав Храпачевский, который искал работу помощником менеджера, а о себе в резюме писал, что с 14 лет работал официантом, продавцом, грузчиком. Также в машины были Максим Кривонос и Влад Прихненко - им по 22-24 года."
      Якщо 22-24 роки це підлітки, то може автор статті і сам ще не вийшов із пубертатного віку? У цьому "підлітковому" віці наші хлопці вже на фронті встигли побувати і кров пролити за державу. А дехто захищає оскаженілу укурену і упиту свиноту, та ще й факти перекручує!
      Ганьба чорт забирай!

    • A P
      18.02.2016 15:49
      #
      - -6 +

      щоб йих одразу пристрелили? хоча одного вони й так пристрелили. але як би вийшов то сказалиб що питався напасти

      • 18.02.2016 15:59
        #
        - 0 +

        Часто в нас стріляють у людей із піднятими руками, яких до того ж ще й знімають на поліцейські відеорегістратори? Приведіть хоч один приклад.

        • A P
          18.02.2016 16:06
          #
          - -5 +

          усе трапляється у перший раз колись. тож кто зна що булоб

          • 18.02.2016 17:10
            #
            - 1 +

            Це ви до чого? Ті укурки довели поліцію до стану погоні, роздратували, так що принудили ганятися поліцейських за ними по усьому місту, погралися у "Бригаду", а потім ще й відмовилися виконувати прямі накази про зупинку бо боялися?! Здається мені Ви плутаєте слідство і причину.

            • A P
              18.02.2016 17:15
              #
              - -1 +

              та ні, я лиши про те що, в одному місці зустрілися не профі з двох сторін, одні не знали як зупинити одне авто, інщі не знали чім це закінчиться й дуріли як могли

              • 18.02.2016 20:03
                #
                - 0 +

                Ну якщо так, то я хочу підтримати тих "не профі" що на боці закону.

                • 18.02.2016 21:12
                  #
                  - -1 +

                  не Закону, а видения ситуации обывателя, это разные вещи.

                  • 18.02.2016 21:25
                    #
                    - 2 +

                    Чому обивателя? Мені вже не 24 роки як тим ідіотам. Я дещо у цьому світі вже побачив і не тільки із дивана. В мене вже є власний життєвий досвід і здоровий (сподіваюсь) глузд. То чому я не можу спиратися на власну думку оглянувши доступні мені данні? Адже на думку винахідника "тепловізора Матіоса" я точно спиратися не буду. ☺

                    • 18.02.2016 23:19
                      #
                      - -3 +

                      но как раз и спыраетесь)) и все пост совок виноват с его видением рабским.

                • 23.02.2016 14:49
                  #
                  - 0 +

                  Да дело то не в них - дело в системе, которая позволяет этим "не профі" иметь оружие и стрелять посреди города х.з. куда (в водителя же так и не попали?) - а законопослушные граждане сами себя защитить не могут.
                  P.S. Они это делают не бесплатно, заметьте. Вы себе таких "профи" наймете?

    • 18.02.2016 15:53
      #
      - 4 +

      Безумовно. Цих пасажирів ретельно тренували за наші податки та видали довідку про те, що вони вміють діяти у стресових ситуаціях без ризику для свого життя та життя оточуючих. Пасажири несуть значно більшу відповідальність, ніж водій та поліція, яка тільки вчиться і за будь яких обставин перейде на сторону народу (ні)

  • 18.02.2016 15:59
    #
    - 3 +

    Я смотрю мнения разделились. Формулировка "подростки" улыбнула широко.

  • 18.02.2016 17:30
    #
    - 7 +

    Мені вівдерто обрид оцей срач стосовно стрілянини. Він показує наскільки хворе наше суспільство. Нажаль це і так відомо. Я от намагаюся себе уявити на місці водія - і не можу собі представити такий розвиток подій який відбувся в реалі. Шо зі мною не так? Які нахрен підлітки? Навіщо робити з відвертих бандюків мучеників? Доведуть вину поліцейського нехай притягують до відповідальності і виносять справедливий вирок. Але навіщо з дебілів робити мучеників? Я аж ніяк не виправдовую умисного вбивства. Але в мене складається враження шо люди забули шо іде війна. Взагалі мене вівдерто дивує позиція людей які нібито виступають за закон про самооборону. В мене просте питання якшо копи викликали такий резонанс в суспільстві при достатньо очевидних подіях (в країні війна. авто не зупиняється на вимогу, погоня і так далі) то шо буде викликати в суспільстві побутові неочевидні застосування зброї для самооборони? Мені сумно насправді - тому шо для мене стало очевидним шо ідея прийняття закону про самооборону нажаль утопічна наразі з таким відношенням суспільства.

  • 18.02.2016 17:42
    #
    - 1 +

    потрібно знати коли зуинитись.,коли рішив піти до кінця то кінець буває і сумним то не компютерна гра де можна перезагрузитись.

  • 19.02.2016 14:13
    #
    - -2 +

    Аплодирую действиям полиции - собрать такую чудесную группу из Форта в лобовое стекло со стороны пассажирского сидения при скорости в 190 км в час (хотя, я думаю Аваков приуменьшил - там явно все 300 были) - молодцы! Стоп... Только это были входные отверстия... Но ничего!
    Даже, если и стреляли в стоячее авто, - тоже здорово. Мудро и профессионально сработано.

  • 19.02.2016 14:31
    #
    - -1 +

    Интересно как у нас передёргивают факты. Мне вот интересно - кто из дебилов делает мучеников? То, что эти бакланы в БМВ виноваты - сомнений нет. И ответить они должны по всей строгости. Но убивать без надобности, а потому что: "Братанчик, ты хотел пострелять, так вот, я уже пострелял!" - это такое же уродство. А, да! Ещё и по своим заодно в пылу погони (цитата с видео: "Вася, они, бля, по нам стреляли"...) - это такой же дебилизм, как и гонка в неадекватном состоянии по улицам города.

    "в країні війна. авто не зупиняється на вимогу" - вот тут связь я вообще понять не могу. То есть, теперь в каждую машину, не выполнившую требование нужно стрелять, потому что в стране война?! А если в авто рядом с неадекватным папой находится маленький ребёнок? У нас нет ВП, нет комендантского часа. Авто должно останавливаться потому что от него этого затребовали сотрудники МВД, а не потому что война.

    • 19.02.2016 17:43
      #
      - 0 +

      Передьоргування фактів почали саме Ви. Не варто займатися дурницями і придумувати про неадекватного тата і дитину. Ситуція була 4 бухі ідіоти і погоня. Різниця я думаю очевидна. Тому шо якшо я почну про міфічні ситуації придумувати то ми зайдемо в кут.

      • 19.02.2016 17:54
        #
        - 0 +

        Гипотетические (а не "мифические", как Вы выразились) ситуации должны принимать во внимание все - сотрудники органов в первую очередь. Расскажите мне ещё раз о том как копы должны использовать "война в стране" для того, чтобы заставить кого-то остановиться.
        Как бы то ни было - есть убитый человек, вина которого судом не доказана. И есть коп, который выстрелил ему в руку, лёгкое и сердце. Безоружному и НЕ за рулём транспортного средства. Ну и давайте вспомним замечательные рассказы в стиле "А вот американцы бы..." Такую чушь несут все, пока это не коснулось их ребёнка. Пусть и дебила по жизни.
        Ага.

        • 19.02.2016 18:02
          #
          - 0 +

          Мені здавалося шо це очевидні речі. Ну ок. Постараюся свою думку висловити. Можливо деяким людям не очевидно шо йде війна. Можете то називати АТО чи ше якимось словом але це війна. А коли вночі невідомі особи в стані підпитку не виконують вимоги про зупинку і влаштовують погоню - кожен полісмен мав би враховувати той факт, що в машині може бути хто завгодно. І враховуючи АТО/війна/ваш варіант - незупинка може означати шо завгодно. І я би не хотів потворення Беслана в Києві тільки тому шо в копів пістолетики як бутафорія. Якшо вибирати між життям дебіла якого мама не навчила не сідати в машину на підпитку і потенційним терактом - вгадайте шо я виберу. Мені чесно похрен на 4 імбицілів в БМВ. 9 грам свинцю мені як платнику податків коштують дешевше ніж навіть ремонт розбитого пріуса.

          • 19.02.2016 18:33
            #
            - 0 +

            Ну вот, опять же, и Вы привели в пример "мифическую" ситуацию, избегать которых Вы же и предлагали.
            Ладно, пожалуй, соглашусь с Вашим комментом о том, что этот разговор зайдёт в тупик.
            Кто-то выше правильно сказал: "Мнения очень разделились"...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати