Злодій, який вкрав вісімдесят п’ять одиниць зброї, отримав умовне покарання

| Нелегальна зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Злодій, який вкрав вісімдесят п’ять одиниць зброї, отримав умовне покаранняЗлодій, який вкрав вісімдесят п’ять одиниць зброї, отримав умовне покарання

В американській владі так повелося, що дуже часто вона відпускає на свободу небезпечних злочинців, котрі грабують і вбивають людей за допомогою краденої зброї, і водночас ускладнює життя законослухняним громадянам, запроваджуючи все нові антизбройові закони. Злочинців просто не хочуть карати.

Так сталося і в справі 19-річного Брайана Рікса з міста Райсвілль, штат Айова, який разом зі спільниками вкрав два мотоцикла, заліз в чужий будинок, і вкрав із сейфа вісімдесят п’ять одиниць зброї, разом з іншими коштовними речами.

У суді він уклав з обвинувачем угоду, адже більшу частину зброї і мотоцикли 1975 Norton Commando 850 вдалося повернути. Річ у тім, що банда швидко розпродала зброю на вулиці, і кілька стволів все ще знаходяться на руках.

Але це прокурорів не хвилює, вони не захотіли серйозно взятися за такі правопорушення, як крадіжка вогнепальної зброї, придбання зброї через підставних осіб та незаконний обіг зброї. Рікс отримав умовне ув'язнення терміном на 20 років.

Замість того, щоб отримати як мінімум 85 пунктів кримінального звинувачення та перспективу згнити у в’язниці, його випустили назад до суспільства, де він продовжить загрожувати життю громадян.

Web admin Автор: Web admin11236,1 Переглядів: 443 , Коментарів: 6 - 3 +
0,428571428571 1 -1 7
Коментарів (6)

  • 24.02.2016 09:58
    #
    - 8 +

    А в чому винен злочинець? Якби не зброя, він би мабуть інститут закінчив та став би показовим представником суспільства - з гарним будиночком та підстриженим газоном. Але склалося так, що йому до рук потрапила зброя і він "пустився берега". Саме зброя змусила його шукати легкого заробітку і чинити всі ті злодіяння. Він в першу чергу - жертва. Жертва підступної та підлої зброї, що відкриває найтемніші сторони душі та нашіптує "грабуй, вбивай, гвалтуй...".

    Десь приблизно так виглядав захист у суді.

    • 24.02.2016 12:54
      #
      - 3 +

      На на сотую долю секунды даже проникся и согласился с сказанным)

    • 25.02.2016 01:21
      #
      - 0 +

      да и банально хозбыт , что тут удивительного, это как накрасть утюгов )

  • 24.02.2016 14:57
    #
    - 0 +

    В америке есть преступники разных классов. Есть просто беспредел, а есть элитные, благодаря которым формируется нужная правительству статистика. Этот случай не исключение - прокуроры просто предоставили политикам возможность через некоторое время начать орать в СМИ: Оружие еще больше убивает. При этом снова замолчат, что убивать оно начало обывателей не потому, что оружия стало больше на руках, а потому что стало меньше легального во владении граждан. Балланс изменился.

  • 24.02.2016 15:01
    #
    - 3 +

    Уявляю стан людини яку "обнесли" на 85 стволів. А потім тобі повертають, але не усе. І ти такий засмучений виходиш із збройового магазину з черговою покупкою, а на зустріч тобі, весело насвистуючи, теліпається от такий "Брайан Рікс", бо його рішили не саджати прокурор із суддею!
    І ти йому "привіт Браяне, як ся маєш?"
    А він: "Та нічого так, бач от відпустили. А ти, я подивлюсь знов щось купив"?
    І тоді ти витягаєш тільки но куплений напівавтомат "Benelli M2 Tactical" з чохла і тремтячими руками швидко заганяєш у магазин сім патронів важкої картечі... ☺

  • 24.02.2016 19:46
    #
    - 2 +

    Ахаха, а училке за "совращение" трех 17-х пацанов дали 22 года...
    США - страна контрастов)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати