У середмісті Черкас суддя влаштував стрілянину

| Кримінал | Автор: Web admin

Суддя апеляційного суду Черкаської області Володимир ПальоннийСуддя апеляційного суду Черкаської області Володимир Пальонний

На Черкащині суддя апеляційного суду області вистрілив в сторону місцевого жителя, бо той неправильно запаркував автомобіль.

Олексій Гуленко розповів журналістам, що напередодні на нього зі зброєю напав чоловік, якого обурило неправильне паркування. Лише словесною перепалкою не обійшлось – після боротьби пролунав постріл.

Все сталось на очах дружини Олексія та жителів будинку. Після цього невідомий стрілець втік з місця пригоди на авто. Як з’ясувалось згодом, автівка належить судді апеляційного суду Черкаської області Володимирові Пальонному.

Суддя влаштував стрілянину в центрі Черкас

Служитель Феміди не заперечував свою участь у конфлікті й факт застосування зброї, але наполягав, що це був самозахист. Мовляв, це водій автівки насправді агресивно відреагував на його зауваження про неправильне паркування й кинувся з кулаками.

Суддя запевнив, що в тому випадку зробив лише попереджувальний постріл вгору, а з місця події не втікав і погоні за ним не було.

Однак, у поліції відносно цього представили дещо іншу версію. Екіпаж патрульної поліції намагався затримати правопорушника з вогнепальною зброєю, проте той втік з місця події, – заявила речниця черкаської поліції Зоя Вовк.

1,0 1 -1 6
Коментарів (8)

  • 10.03.2016 19:37
    #
    - 5 +

    Вже навіть обговорювати не хочеться поведінку деяких "слуг Феміди". Їхні "вибрики" вже стали звичними і обурюють здебільшого тільки безпосередніх учасників інциденту.

  • 10.03.2016 19:51
    #
    - 8 +

    От вам і відповідь на питання - чому наша верхівка не хоче та не буде добровільно приймати закон про зброю та, особливо, міняти ККУ у частині меж необхідної самооборони. Адже можна і у відповідь спіймати нежданчика, а це для них неприпустимо - не для того вони бабло платили за посаду судді чи ще якоїсь привілейованої особи, що простий громадянин їх пузо прострелив та ще-й правий виявився.

    • 11.03.2016 09:49
      #
      - 4 +

      А если бы обратка из ТТ прилетела?
      Да при свидетелях, которые бы констатировали нападение именно судьей.Вот он и прецедент доказывающий необходимость самообороны.А вообще то потуги, в переписке с чиновниками Украины ничего не дадут, ведь было это понятно и ранее.Кстати безвизовый режим для Украины, так же не разрешили по причине полного отсутствия борьбы, со злом номер один в Украине, коррупцией.И как видите, тишина в массах и как оказалось :
      "Народ терпим к любому злу
      И только кажется ему
      Что президентов выбирая
      Вершит он сам свою судьбу..."

  • 10.03.2016 22:24
    #
    - 5 +

    Догнать и расстрелять BMW, которое двигалось со скоростью 190 км/ч полиция может. А вот догнать и задержать автомобиль с вооруженным подозреваемым не получилось.

  • 11.03.2016 11:35
    #
    - 1 +

    Какая отвратительная рожа! (С)

  • 11.03.2016 23:37
    #
    - 1 +

    Достал пистолет, защищаясь кулаков. Адекватно. Закон о превышении мер необходимой самообороны на судей, очевидно, не распространяется.

  • 12.03.2016 15:33
    #
    - 0 +

    что делать?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати