Сенат штату Міссісіпі ухвалив право церкви на носіння зброї для самооборони

| За кордоном, Законодавство | Автор: Web admin
По-русски

Церква міста Чарльстон, штат Південна КаролінаЦерква міста Чарльстон, штат Південна Кароліна

Сенат парламенту штату Міссісіпі ухвалив законопроект, в якому пропонується наділити священнослужителів правом на носіння та застосовування вогнепальної зброї для самооборони.

Поштовхом для такого рішення стала трагедія, що сталась у церкві міста Чарльстон (штат Південна Кароліна) влітку минулого року. Тоді 21-річний злочинець з пістолета вбив шістьох жінок і трьох чоловіків, серед них пастора церкви та сенатора законодавчих зборів Південної Кароліни Клемента Пінкні.

"Самооборона церкви – це право, що дав бог", – заявив голова комітету сенату з питань юриспруденції Шон Тінделл.

Згідно з документом служителі церкви зможуть висувати зі складу кліру кандидатів у добровільні охоронці. Їм необхідно буде пройти повний курс підготовки з правил носіння зброї та стрільби.

Законопроект також дозволяє носити вогнепальну зброю в кобурі без спеціального дозволу. До цього в Міссісіпі зброю можна було тримати лише в сумці.

Документ передали на розгляд до нижньої палати. У разі схвалення, Міссісіпі стане дев'ятим штатом країни, де дозволено без ліцензії приховано носити вогнепальну зброю.

1,0 1 -1 3
Коментарів (2)

  • 13.04.2016 18:41
    #
    - 4 +

    " Самооборона церквей - это право , данное Богом " , тоже самое можно сказать и обо Всех Нас и это будет также актуально .

  • еще одно доказательство того,что с помощью кольта 45-го калибра и молитвы можно добиться большего,чем просто с помощью молитвы:))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати