У США пояснили, чому не дають Києву зброю

| Політики та зброя | Автор: Web admin
По-русски

У США пояснили, чому не дають Києву зброюУ США пояснили, чому не дають Києву зброю

США не надають Україні летальну зброю, щоб не провокувати ескалацію конфлікту на Донбасі. Про це повідомила постійний представник США в ООН Саманта Пауер.

"У Білому домі вважають, що військове вирішення конфлікту було б катастрофою для усіх... Подвоївши ставки і надавши Україні більше зброї, ми отримаємо більше болю для українців. Постраждає набагато більше людей", – зазначила Саманта.

За її словами, у Вашингтоні вважають, що економічний і дипломатичний тиск на Кремль, у комплексі з успішними реформами в Україні, буде більш ефективним шляхом, ніж військовий.

"Ми надали багато нелетального озброєння. Близько трьох мільярдів доларів у вигляді позик та інших форм фінансової допомоги. Ми інвестуємо в реформу правосуддя і антикорупційні програми. Час покаже, що така політика й ізоляція Росії дадуть очікувані результати", - сказала Пауер.

Коментарів (7)

  • 18.04.2016 16:49
    #
    - 0 +

    Саманта Пауэр - агент Путина, не иначе
    а если серьезно, то я не могу нигде найти, о каком оружии идет речь ?
    просветите кто-нибудь.....

  • 18.04.2016 17:47
    #
    - 11 +

    Читається як: "коли перестенете пиз... красти все, що бачите, тоді ми подумаємо на рахунок підтримати вас зброєю; а поки розберіться с крадіями державного масштабу"

  • 18.04.2016 20:30
    #
    - 5 +

    а на справді тому що наша влада розкрадає свою країну

    • 18.04.2016 22:12
      #
      - 2 +

      Цілком згоден з Вами. Відмова надати нашому уряду летальну зброю підтверджує те, що Вашингтон не вірить у здатність наших урядовців правильно нею розпорядитися.

  • 18.04.2016 21:52
    #
    - 2 +

    они просто зайцу шоколадному не верят... и не безосновательно... неизвестно, где оно все потом всплывет, когда у нас потеряется...

  • 19.04.2016 14:44
    #
    - 0 +

    Це називається ввічливо послали. Але одночасно з цим натякнули: розвивайте власне виробництво сучасної високоточної зброї.

  • 19.04.2016 22:06
    #
    - 0 +

    Так это того... Это ж ЛНР и ДНР отдали США все ядерное оружие - вот штаты и защищают территориальную целосность ДНР/ЛНР. Это ж транснациональные корпорации с американскими корнями понастроили в ДНР/ЛНР зерновых терминалов и элеваторов и вывозят на экспорт кукурузу, сою и подсолнечник. Вот штаты и защищают их интересы на территории ДНР/ЛНР. Станок Ли скоро запретят к экспорту в Украину, а то, не дай Бог, кто Захарченко грохнет перезаряженным 338-м .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати