Верховний суд України відкрив провадження за заявою члена УАВЗ

| Законодавство, Юридичні питання | Автор: Віталій Коломієць

Верховний Суд УкраїниВерховний Суд України

Після величезної зради з недопуском члена УАВЗ до правосуддя, маємо маленьку перемогу. За нашою скаргою Верховний Суд України відкрив провадження з перегляду ухвали Вищого адміністративного суду.

Верховний Суд визнав заяву достатньо обґрунтованою, щоб відкрити провадження, а з огляду на загальну статистику, таке буває не так часто.

ВСУ відкрив провадження за скаргою на Ухвалу ВАСУ про недопуск до правосуддяВСУ відкрив провадження за скаргою на Ухвалу ВАСУ про недопуск до правосуддя

Сподіваємося, що судді підтримають призначення справ до розгляду, і ми матимемо нагоду у відкритому засіданні скористатися правом на судовий захист, зокрема, і спільних інтересів усіх небайдужих прихильників УАВЗ.

Нагадаємо, що членом УАВЗ подано позов до Верховної Ради України про визнання незаконним базового підзаконного акту, яким регулювався обіг зброї: Постанови ВРУ "Про право власності на окремі види майна".

P.S. Всі юридичні документи готуються завдяки фундаторам ініціативи з юридичної боротьби за право на самозахист та права власності на зброю. Дякуємо за підтримку!

1,0 1 -1 26
Коментарів (6)

  • 28.04.2016 14:22
    #
    - 2 +

    Хлопці, поділіться з громадою матеріалами справи через проект crowdlegal.net. Ми розповсюдимо інформацію про процес серед користувачів. Може громада чимось і допоможе або почне подібні справи за Вашим прикладом.

    • 28.04.2016 15:41
      #
      - 2 +

      Без проблем всі матеріали: позови, скаги, ухвали є в посиланнях в цій статті і попередніх про ВАСУ і Постанову ВРУ

    • 07.05.2016 15:42
      #
      - 1 +

      Так це ж російський сайт. Нафіга воно там?

  • 28.04.2016 17:26
    #
    - 1 +

    По-перше, дякую за те, що ви робите.

    Скажіть будь ласка, чи ви розглядали можливість подання скарги в антимонопольний комітет щодо всім нам відомого підзаконного акту, який був прийнятий для створення несправедливої конкуренції на ринку короткоствольної зброї, зокрема для створення штучного попиту на пристрої для відстрілу гумових куль?

    • 28.04.2016 19:28
      #
      - 0 +

      подавали ще восени, але вони з формальних підстав відморозились відкривати провадження, бо УАВЗ не є підприємством або покупцем чиї права порушено антиконкурентними діями органу влади.

      • 28.04.2016 19:47
        #
        - 0 +

        Прикро чути. Виходить, так скаржитись можуть тільки приватні виробники КНЗ, яких в Україні не може бути.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати