СБУ виявила в Дніпрі велику кількість зброї

| Силові структури, Нелегальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

СБУ виявила в Дніпрі велику кількість зброїСБУ виявила в Дніпрі велику кількість зброї

Співробітники служби безпеки України затримали групу мешканців міста Дніпра, які зберігали та продавали зброю із зони АТО. Під час обшуку було вилучено РПГ, кулемет, міни та інші боєприпаси. Про це розповіли у прес-службі СБУ.

«У приватному гаражі на території одного з гаражних кооперативів Дніпра правоохоронці вилучили два вогнемети «Шмель»; 12 гранатометів РПГ-26; пістолет-кулемет Судаєва; снайперську гвинтівку Драгунова; пістолет ТТ; два підствольні гранатомети; чотири ящики гранат (РГД, Ф-1) – 70 штук; набої калібру 7,62 мм – сім ящиків по 1720 штук; набої калібру 5,45 мм – три ящики по 2100 штук; дві протитанкові міни; гранати до підствольних гранатометів – шість цинків по 20 штук; 17 пострілів «ВОГ»; набої до станкового кулемета – два цинки; споряджені магазини до автомата «Калашникова» – 25 штук; чотири постріли до гармати калібру 40 мм; танковий снаряд калібру 120 мм; чотири бронежилети», – йдеться в повідомленні.

СБУ виявила в Дніпрі велику кількість зброї

1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • Шановні не шановні журналісти ,у вас помилка в назві сюжету ,це СБУ демонструвало як потрібно виконувать директиву Президента України по підготовці до ведення партизанських дій,а арсенал це той мінімум який потрібно мати кожному справжньому громадянину.....Щоправда буде це, не за царювання "шоколадного короля"

  • а существует место где по дешевке все эти контрабасы/изъятия можно потом выкупить?
    естественно под зелёнку?

  • 16.06.2016 13:58
    #
    - 1 +

    Как то мне кажется с количеством патронов в ящиках как то не сходится.Если СБУ не вскрывало цынки Я предполагаю 7,62(имеется в виду X39)если так то в ящике 2 цинка по 880 патронов это 1760.И соответственно 5,45x39 в ящике 2 цинка по 1080 патронов это 2160.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати