На Хмельниччині хлопець побив, а потім розстріляв юнака

| Кримінал | Автор: Web admin

Walther CP 99 CompactWalther CP 99 Compact

9 липня Кам’янець-Подільський сколихнула звістка про те, що вночі було вбито 18-річного юнака, який повертався з дискотеки.

Містом ширилося декілька версій цієї страшної події, але про те, що сталося насправді, розповів старший слідчий СВСУ УМВС України в Хмельницькій області старший лейтенант Москальчук Олександр Дмитрович.

9 липня 2012 року близько 3 години в м. Кам’янці-Подільському на проїжджій частині однієї із вулиць сталася подія, в ході якої громадянин М. на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин із громадянином Т. , який повертався додому.

Нападник наніс численні удари руками та ногами в область голови гр. Т., переслідуючи при цьому мету навмисного заподіяння смерті. Внаслідок отриманих травм хлопець впав на землю, після чого нападник  здійснив не менше 6 пострілів з пневматичної зброї невстановленого зразка в нього.

Після скоєного вбивця  перетягнув тіло вбитого, який внаслідок отриманих тілесних ушкоджень перебував  безсвідомості, на подвір’я свого господарства, де його і залишив. Хлопець внаслідок заподіяних тілесних ушкоджень помер.

По даному факту порушено кримінальну справу за фактом навмисного вбивства, тобто за ст. 115 ч.1 ККУ, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років. На разі вбивця затриманий та перебуває в ІТТ Кам’янець – Подільського МВ УМВС України в Хмельницькій області.

Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати