Присяга со стрельбой: мужчина в костюме обстрелял карабинеров у дома правительства Италии

| За рубежом, Терроризм | Автор: Web admin

Один из карабинеров получил тяжелое ранение в шеюОдин из карабинеров получил тяжелое ранение в шею

Неизвестные открыли огонь перед дворцом Киджи в Риме в момент, когда новое правительство Энрико Летты приносило присягу в президентском дворце примерно в километре от здания правительства. 

По данным телеканала RAI, ранены двое карабинеров, один из стрелявших задержан. Кадры этого момента публикует агентство ANSA.

Как передает "Интерфакс", один из карабинеров получил тяжелое ранение в шею, другой - в ногу. ANSA сообщает, что стрельбу начал человек "в костюме и галстуке".

Он стрелял по охранникам, и успел сделать не менее шести выстрелов. После этого он попытался скрыться, но его ранило одним из выстрелов, после чего полицейские скрутили его.

Территория вокруг дворца Киджи была полностью оцеплена.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Просмотров: 1134 , Комментариев: 3 - 1 +
1,0 1 -1 1
Комментариев (3)

  • 28.04.2013 20:05
    #
    - 1 +

    Что его "ранило"? То ли какое-то животное вступилось за карабинеров, то ли карабинеры теперь среднего рода.

    • 29.04.2013 08:32
      #
      - 0 +

      Ранило - "кем? чем?" - одним из выстрелов.
      Грамматически все верно, не придирайтесь)

  • 01.05.2013 22:17
    #
    - 0 +

    в такій ситуації, окрім постраждалих, найгірше те, що не знаючи затриманого особисто, майже неможливо робити якісь висновки, адже потрапивши до рук "правоохоронців", як правило людина або зникає з поля зору глибоко та надовго, та\або невідомим чином (здогадуюсь яким) перетворюється на зовсміс іншу людину, яка не те що не схожа, а й не нагадує ту особу, якою була раніше.
    я маю на увазі те, що якщо "правоохоронці" захочуть, можуть настільки суттєво зацькувати людину, вимусити дати будь які покази, фабрикувати будь які документи і експертизи, що розібратися у цьому вкрай складно, і це якщо усі навколо раптом застигнуть, і навіть диханням своїм не будуть відволікати.. а вони ж ще й полюбляють тиснути.
    тобто при бажанні, зацікавлені особи можуть інтерпритувати цей випадок як завгодно, ось наприклад у нашій країні відразу б почала антизбройна кампанія, мовляв "бачите! ось усілякі ходять зі зброєю, людей калічать! отказать і запрєтіть!"

    ні в якому випадку не виправдовую стріляючого (стріляючих?). на скільки б ти не був ображений та невдоволений - це не дає тобі ніякого, аніскілечки права стріляти в людей.

    та хотів би підкреслити, що часто, за гомоном ЗМІ, усього шуму обговорення людом, якось випадають з уваги причини скоєного. не беручи до уваги неадекватних і схиблених, якщо ж людина вже наважилася на настільки відчайдушні дії, в неї на те були дуже вагомі причини. і скоріш за все, й дойшло до самосуду саме тому, що цю особу ніхто не хотів слухати, тільки відмахувалися та "футболяли" наче настирливу комаху.
    трагедія поглиблюєься ще й тим, що знову ж таки, ми скоріш за все й не дізнаємося ніколи, що штовхнуло цю людину на такі дії. з неї зроблять чергового навіженого, або сп"янілого злочинця, і все. народ й сильно розбиратися не буде, а це я вам скажу, і дає змогу усіляким упирам й надалі творити зло.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать