За кого голосувати власникам зброї

| Політики та зброя, Законодавство, Легалізація КНЗ | Автор: Web admin

За кого голосувати власникам зброїЗа кого голосувати власникам зброї

Брати по зброї! 21 липня, у неділю, відбудуться позачергові вибори народних депутатів України. Нашим спільним завданням є обрання до нового складу Верховної Ради України максимальної кількості лояльних до зброярської спільноти депутатів.

Що наразі маємо? Ці політичні партії підтримують право українців на збройний захист:

— Політична партія «Сила людей» (№ 5 у виборчому бюлетені) «… Ми вважаємо, що особистій та державній безпеці буде сприяти розумна легалізація володіння зброєю для самозахисту …»

— Політична партія «Слуга народу» (№ 14 у виборчому бюлетені) «… Законодавчо врегулюємо право володіння зброєю …»

— Політична партія «Голос» (№ 18 у виборчому бюлетені) «… приймемо закон про обіг зброї, чітко узгоджений з нормами законодавства ЄС … Немає закону — немає порядку …»

— Політична партія Всеукраїнське об’єднання «Свобода» (№ 21 у виборчому бюлетені) «… Забезпечити право українців на збройний захист та відповідальне володіння цивільною зброєю …»

— Політична партія «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» (№ 22 у виборчому бюлетені) «… Закон про зброю, що забезпечить право громадян на захист …»

Тож ми розраховуємо на активну громадянську позицію власників зброї, ветеранів-учасників АТО, патріотично налаштованої молоді та членів ваших родин.

Маємо продемонструвати нашу єдність та змусити політиків, нарешті, виконати нашу волю!

Твій голос вплине!

УВАГА - триває збір підписів під Петицією за право на збройний захист до президента України. Підписуйте і залучайте друзів!

Web admin Автор: Web admin11207,1 Переглядів: 1195 , Коментарів: 2 - -9 +
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати