Георгій Учайкін: “Справа Мартинюка – має стати гарним щепленням для колекторів, рейдерів, поліцаїв та інших злочинців”. Відео

| Самооборона, Кримінал | Автор: Web admin

Тетяна Руденко та Георгій УчайкінТетяна Руденко та Георгій Учайкін

Георгій Учайкін та голова правління ГО “Кредитний майдан” Тетяна Руденко обговорили ситуацію, що склалася навколо справи Івана Мартинюка.

Голова УАВЗ, зокрема, зазначив: “Справа Мартинюка – має стати гарним щепленням для колекторів, рейдерів, поліцаїв та інших злочинців”.

Георгій Учайкін та Тетяна Руденко про “Справу Мартинюка"

Також він закликав небайдужих громадян підтримати 28 липня, о 12:45 у Київському апеляційному суді Івана Мартинюка та спільне право на самозахист.

Стати членом УАВЗ

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 28.07.2021 02:26
    #
    - 5 +

    Це одна з головних причин того що громадянам України не надають права володіння короткоствольною вогнепальною зброєю. Мало того що майже кожен резонансний злочин скоюється нинішніми або колишніми працівниками т.з. "правоохоронних органів", так іще і переважна більшісь т.з. "правоохоронців" просто нездатна виконувати навіть свої службові обов'язки не порушуючи при цьому норм чинного законодавства.

    Хочу звернути увагу спільноти на те що новопризначений очільник мвс монастирський є одним з авторів та головним лобістом чергового мусорського законопроекту 5708, який 25.06.2021 всупереч регламенту був зареєстрований у Верховній Раді шахраями з монобільшості, що забороняє громадянам України володіти короткоствольною вогнепальною зброєю. І це при тому що мвс давно вже перетворило т.з. "нагородження" т.з. "іменною вогнепальною зброєю" на масовий надприбутковий корупційний бізнес. А за допомогою цього законопроекту 5708 мвс прагне іще і законодавчо закріпити свою корупційну схему продажу короткоствольної вогнепальної зброї:

    w1.c1.rada.gov.ua


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати