"Озброєна нація" - концепція для України

| Законодавство, Легалізація КНЗ | Автор: Web admin

Георгій УчайкінГеоргій Учайкін

Вітаю, товариство! Незасвоєні уроки повторюються. Але кожного разу коштують все дорожче. Ми достатньо зазнали втрат, щоб зрозуміти: неможливо змінити результат, постійно роблячи ті ж самі помилки.

Цієї війни вистачить на всіх. То ж для того, щоб вижити й перемогти українцям доведеться стати народом-воїном. Озброєною нацією.

Мене звати Георгій Учайкін. Ви на каналі «Збройовий лобіст». І зараз ми про це поговоримо.

Концепція «озброєна нація» стосується всіх. І навіть тих, хто проти зброї. Бо окупант в Ірпені та Бучі не питав: «Ти за зброю, чи проти». Всі чоловіки від 16 до 60 років розглядалися як такі, що можуть чинити спротив. Тому чоловіків вбивали, а жінок ґвалтували, а потім вбивали разом з дітьми.

"Озброєна нація" - концепція для України

Стати членом УАВЗ

Тому постає питання: що краще -мати можливість зробити хоч один влучний постріл чи просто бути застреленим зі зв’язаними руками. Реальна історія: мій товариш вижив лише тому, що в хаті була помпова рушниця. Його тестю не поталанило вижити, але він встиг зробити декілька влучних пострілів, щоб дати можливість врятуватися зятю.

Тож вибір у нас не великий: або ми озброюємось і стаємо нацією воїнів або ми залишимось беззахисними жертвами.

А в цей час на московії відновили початкову військову підготовку в школах та діяльність військових спортивних таборів. Вони мілітаризують дітей від народження. І з цього не треба сміятися. Вони зомбують їх прикладами гіві, мотороли. Щоб ті виросли й прийшли помститися за своїх батьків, які загинули в Україні.

І вони прийдуть, обов’язково прийдуть. Через 5, 10 років, але прийдуть. І зустрічати їх доведеться вже нашим дітям. У нас мало часу. Нам треба встигнути підготувати наших дітей. Цього зіткнення не уникнути. Ця війна не надовго, ця війна назавжди.

Треба припинити ростити рожевих поні. Стрілецький спорт повинен стати національним видом спорту. З дитинства, зі школи. Змалку треба вчити дітей поводитися зі зброєю. Це абсолютно реально. Подивіться

Похід в тир повинен стати цікавішим за сидіння в соцмережах або розпивання пива від нудьги. Домедична допомога має викладатися з перших класів. Щоб діти знали як допомогти травмованому другу. Взагалі, взаємодопомога має стати чеснотою в нашому суспільстві. Скаутські та пластунські табори мають загартувати молоде покоління. Надати необхідні навички й зробити їх сильними.

Ми чітко знаємо з ким воюємо і за що. Настав час створити ту країну за яку проливається кров. І в фундаменті цієї країни мають бути наші діти. Які з дитинства розумітимуть. Що таке воля та право на зброю. Яке гарантує їм і волю і решту прав. Вони мають жити у вільній країні, в якій немає кастовості й безправ’я. А люди відчувають себе в безпеці та єдиною нацією. Озброєною нацією.

І є таке гарне прислів’я: Не повчайте своїх дітей, вони все одно скопіюють вас. Тож розпочнімо з себе і станемо для них гарним прикладом.

Підписуйтесь, далі буде.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 531 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати