Питання про зміну місця проживання

| Юридические вопросы | Автор: Ігор Соловйов

Дозвіл на зброюДозвіл на зброю

Підкажіть будь ласка процедуру перереєстрації зброї в зв'язку зі зміною місця проживання? Тобто прописка залишиться не змінною, але фактичне місце проживання буде інше.

В яку дозвільну спочатку звернутись, за місцем реєстрації чи за новим місцем проживання? Через півроку закінчується термін дії дозволу, продовжувати на старому місці, чи вже на новому?

1,0 1 -1 1
Решение (0)

  • 01.09.2020 09:27
    #
    - 2 +

    Доброго дня Ігоре,перше це в дозвільній пишете заяву про зміну місця зберігання,далі вони передають вашу особисту справу до дозвільної по проживанню,це близько місяця,тут пишете про постановку на облік,досить проста процедура,багато разів про це писалось,потрібно буде або свідоцтво на право власності майна,або договір оренди,і прихід участкового теж або набагато пізніше,успіхів вам

    • 02.09.2020 15:52
      #
      - 0 +

      Доброго дня. А якщо немає свідоцтва на право власності,і договору аренди,житло належить дружині,які потрібні документи в такій ситуації? Дякую.

      • 03.09.2020 10:37
        #
        - 0 +

        вітаю,аналогічно документи на житло дружини і те що вона ваша дружина якщо шлюб оформлений,якщо ні то писмова згода власника житла,про форму заяви підскають вам в дозвільній,успіхів.


Войдите, чтоб пользоваться ответами