Андрій Денисенко: «Легальна й масово доступна зброя – питання виживання українців»

| Политики и оружие, Легализация КНО |
Денисенко Андрій Сергійович

Народний депутат Андрій Денисенко виступає за надання українцям права вільно володіти зброєю, адже це питання виживання усього народу у теперішніх реаліях.

Зокрема, Андрій Денисенко зауважив, що жодні залякування кривавою стріляниною у Лас-Вегасі, чим в останній час полюбляють маніпулювати деякі політики та активісти, не зможуть зупинити українців. Адже наша країна пережила Майдан – значно більш цинічну трагедію.

«У нас аж два Лас-Вегаси були на Інститутській! Два! Ріки крові серед білого дня... Стріляли правоохоронці, стріляли як у тирі, з абсолютно легальної зброї, виданої їм державою. Не маніяки, не терористи завозні, люди в погонах і при виконанні. З садистсько-терористичним завзяттям», – нагадує політик і додає, що свавілля на Інститутській припинилося рівно в той момент, коли Майдан довів свою спроможність захищатися саме силою здобутої зброї.

Справжньою, найбільшою небезпекою для суспільства, певен нардеп, є вседозволеність і безкарність серійних убивць, які діють від імені і під прикриттям держави.

«І, так, легальна й масово доступна зброя українцям потрібна не лише для захисту від криміналітету, не лише для захисту країни, як у 2014-му, коли правоохоронці без бою здавали свої арсенали рашистам. Зброя нам потрібна, щоби не допустити більш ніколи розправи над беззбройними людьми ошалілих від влади і нашої крові перевертнів», – підсумував Андрій Денисенко.

Оцените высказывание политиков и/или качество подачи материала в СМИ
Комментариев (5)

  • 06.10.2017 17:44
    #
    - 9 +

    Він 6 партій змінив, я думаю у тих хто має такий "кар'єрний" список в принципі не мають репутацію і сприймати що говорять такі люди не варто.

  • 06.10.2017 21:02
    #
    - 7 +

    Таке враження, що це ми, а не він, сидимо у верховному шапіто і не хочемо приймати закон про зброю. Почалася передвиборча компанія - проголосуйте за мене, і я у наступному скликанні вам всі потрібні закони прийму. А зараз - ні-ні, не та обстановка, і взагалі, у мене нагородний пістолет вже є.

  • 07.10.2017 14:37
    #
    - 4 +

    Цитата:"Народний депутат Андрій Денисенко виступає за надання українцям права вільно володіти зброєю".
    Де він виступає?Вдома на кухні?В кулуарах ВР?В буфеті ВР?Чому він не виступить з "промовою" на пленарному засіданні і не доведе свою думку до колег, 99 % яких, як мені здається, і не чули про законопроект №1135-1 і що він припадає пилом з грудня 2014?
    І знову ж фраза " вільно володіти зброєю", яка відлякує більшість громадян, які не в "тємє"

    • 08.10.2017 09:07
      #
      - 0 +

      Оскільки в нас і так вільний обіг зброї, згідно законодавства, то лякатись вже пізно. І, погоджуюсь, що не відомо перед ким і де той пан виступає.

  • 08.10.2017 13:06
    #
    - 0 +

    Все то він добре про українців сказав. І про Майдан. Та де такі ж регулярні виступи в Раді по питанню 1135?


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать