Поліція США передасть Україні партію захисного спорядження

| Война | Автор: Web admin

Начальник поліції містечка Фоллс оголошує про запуск операції «Невідкладна допомога» свого відділу на початку березня. Фото: CNNНачальник поліції містечка Фоллс оголошує про запуск операції «Невідкладна допомога» свого відділу на початку березня. Фото: CNN

Поліцейські служби Сполучених Штатів передадуть для цивільного населення України захисне спорядження, включаючи шоломи та бронежилети.

Губернатор штату Небраска Піт Рікеттс заявив, що його штат надішле 550 одиниць захисного спорядження, а губернатор Айови Кім Рейнольдс сказала, що департамент громадської безпеки її штату та 18 правоохоронних органів нададуть Україні 860 одиниць спорядження, пише CNN.

До такої ініціативи вже долучилися низка інших поліцейських департаментів з всієї країни – від Каліфорнії до Огайо і Вермонта.

Вони дарують несмертельне поліцейське спорядження для допомоги українським громадянам.

Захисні шоломи подаровані Україні в рамках операції «Невідкладна допомога» Департаменту поліції міста Фоллс. Фото: CNNЗахисні шоломи подаровані Україні в рамках операції «Невідкладна допомога» Департаменту поліції міста Фоллс. Фото: CNN

Тому через акцент на допомозі цивільному населенню, в це спорядження не включено ані зброя, ані боєприпаси.

Американські експерти кажуть, що це безпрецедентно, коли правоохоронні органи США дарують поліцейське захисне спорядження та військове спорядження іноземній країні, яка бере участь у тривалій війні.

Багато відділів поліції, які беруть участь у цих зусиллях, співпрацюють з благодійними організаціями та колишніми військовослужбовцями США.

Нещодавно ми повідомляли, що у Нью-Йорку викрали 400 бронежилетів, призначених для відправлення в Україну.

1,0 1 -1 1
Комментариев (0)

Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать