Деякі пари зброї та аксесуарів, що запам'яталися у 2014 році

| Аксесуари , Короткоствольна зброя, Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin
По-русски

Сравнение H&K VP9 и SIG P320Сравнение H&K VP9 и SIG P320

Представляємо вам добір збройових пар. Одні з них стали однаково успішними, а інші – однаково провалилися на ринку.

Найкраща альтернатива планці Пікатінні: Magpul M-Lok та Vltor KeyMod

А чому не можна обрати обидва продукти?А чому не можна обрати обидва продукти?

У цих продуктів є свої відмінності, але вони обидва успішно впоралися з основним призначенням – позбавити вас від цих важких та застарілих планок Пікатінні, які більше згодяться для натирання сиру, аніж для сучасних аксесуарів.

Тепер, завдяки M-Lok та KeyMod, можна забути про незграбні та шорсткі планки на ствольній накладці. Але, найпевніше, переможця у цій гонці не буде, адже KeyMod з'явився трохи раніше і має перевагу в розробці, а M-Lok виготовляє компанія Magpul – гігант збройової індустрії.

Головне, щоб Magpul утретє не придумала щось інше, і не змушувала усіх переходити на новий стандарт (як це було з MOE).

Краща стабілізуюча опора: SIG SB15 та Thordsen/CAA Saddle Kit

Адаптер от Thordsen для подщёчной надставки от CAAАдаптер от Thordsen для подщёчной надставки от CAA

Основною відмінністю цих опор є те, що продукт від Thordsen – це не просто шматок гуми, а невеличке «сідло», за допомогою якого можна встановити підщічну надставку від CAA, яка не прогинається та має маленьке відділення для зберігання усіляких дрібниць.

Кращий інноваційний глушник: OSS CTU та SilencerCo Salvo 12

Johnny Dronehunter: Defender of Privacy - Official Trailer feat. Salvo 12 Shotgun Silencer

У 2014 році ці виробники глушників особливо порадували покупців Обидва продукти інноваційні, мають модульну конструкцію та змінну довжину. Ось тільки CTU – це глушник для гвинтівки, а Salvo 12 – для дробовика.

CTU складається з регулятора зворотного тиску, який встановлюється впритул на ствол, лопатневого дульного гальма/полум’ягасника, і модуля, за допомогою якого можна зменшити довжину глушника на шкоду шумопоглинальним характеристикам.

Залежно від дульного гальма, його можна встановлювати на гвинтівку під патрон калібру 5,56 мм або 7,62 мм, але найголовніше – глушник може знижувати зворотний тиск у газовій системі – а отже, більше не потрібен регулюючий газовий блок, або інша складна система для зниження тиску газів у гвинтівці.

Так, Salvo 12 не настільки технологічний, але це ж глушник для дробовика! Такого продукту ще ніхто до цього не випускав, і він гарантовано змінить ваше уявлення про глушники.

Провал року: Glock 42 та Remington R51

Why I Sold My Glock 42

Відверто кажучи: ніхто і не вимагав від Glock створювати субкомпактний пістолет під патрон калібру .380 з однорядним магазином. Він добре продається, у нього м'яка віддача, і у нього непогана початкова швидкість лету кулі, порівняно із більшістю пістолетів цього ж калібру. Але він не настільки популярний, як класичні моделі Glock.

Запуск моделі Remington R51 також розчарував. У нього привабливий дизайн, відмінний родовід, калібр 9мм – всі чекали тільки успіху. Але через численні проблеми, він зазнав невдачі.

Він гне гільзи, а механізм екстракції працює з перебоями. Відразу ж після випуску в продаж, виробник запустив програму по зворотному викупу цієї моделі.

Але не все так погано з цими моделями, багато-хто пришов до висновку, що Glock 42 може стати надійною базою для створення моделі під патрон 9х19, а в Remington пообіцяли доопрацювати R51 і випустити його наново в 2015 році.

Кращий пістолет з ударниковим УСМ: H&K VP9 та SIG P320

Порівняння H&K VP9 та SIG P320Порівняння H&K VP9 та SIG P320

У цьому випадку просто неможливо обрати кращого. За характеристиками вони трохи відрізняються один від одного: спускний гачок, розміри і доводіння. Але це не найголовніше. SIG P320 – це суто практичний пістолет з неперевершеною гнучкістю, завдяки модульної конструкції. H&K VP9 – це елегантний та чудово виготовлений пістолет, який відповідає усім запитам ринку.

Вони обидва амбідекстральні, а їхні спускні гачки змусили всі інші пістолети з ударниковим УСМ стати на другий план.

У SIG P320 краще співвідношення ціна/якість, на бажання, за окрему плату на нього можуть встановити нічне прицільне пристосування або цілик з мушкою контрастного кольору, а також кілька інших опцій. Ціна на H&K VP9 більша, що вказує на його якіcне виготовлення.

Сказати, що один з них кращий за інший, не можна, тут справа за вашим особистим вибором.

Загалом, SIG більш підходить для прихованого носіння, а H&K – для змагань.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 10.01.2015 18:18
    #
    - 0 +

    Вот это самый инновации :-) танковый глушитель - www.fotopostcard.ru

  • 10.01.2015 21:06
    #
    - 1 +

    Лучшая инновация 2015 года будет если в Украине разрешат приобретение и скрытое ношение КС!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати