Топ-10 серед компаній, зброї та технологій за версією сайту guns.com

| Військова зброя та техніка, Технології | Автор: Web admin
По-русски

Топ 10 серед компаній, зброї та технологійТоп 10 серед компаній, зброї та технологій

2013 був важким для всіх прихильників зброї в Америці. Багато виробників, намагаючись виконати чинні замовлення, затримували запуски нових продуктів.

Однак в останні місяці тиск спав, і знайти зброю, боєприпаси та запчастини в цій країні стає все легше. Незабаром розпочнеться SHOT Show 2014 і, здається що, збройове життя поступово налагоджується.

Представляємо вам огляд десятки найважливіших, інноваційних і впливових продуктів та виробників 2013 року.

10. Надрукована на 3-Д принтерах зброя 

Надрукована на 3-Д принтерах зброя Надрукована на 3-Д принтерах зброя

Надрукована на 3-Д принтерах зброя буквально увірвалася в наше життя. Загальна кількість такої зброї у світі не сягає й тисячі, і шкоди вона ще нікому не завдала. Проте стрясла вона багатьох.

Від надрукованого нижнього модуля з УСМ для AR-15 до сталевого 1911-го, ніщо так не баламутило голови, як надрукована на 3-Д принтерах зброя. Ця зброя спровокувала спробу розширити закон про «невиявлену зброю» і поклало початок виробництву зброї вдома.

9. Derringer «21 століття»

Derringer «21 століття»Derringer «21 століття»

Три компанії, серед яких DoubleTap, Heizer Defense та Edge Arms, спровокували нову хвилю ультракомпактних пістолетів з УСМ подвійної дії.

DoubleTap випустила «рукодробильний» двозарядний пістолет під 9 мм і модель калібру .45 ACP. Компанія Heizer Defense випустила більш м'який однозарядний «кишеньковий дробовик» калібру .410/45. А Edge Arms розробляє чотириствольні пістолети різних калібрів аж до .380.

Так, використання такої зброї обмежене, з неї важко стріляти, але її дуже легко сховати, а багато-хто воліє, щоб їхня зброя могла легко загубитися в кишені.

8. SIG SB15

SIG SB15               SIG SB15

Пістолет зі стабілізуючим кріпленням може здатися короткоствольною гвинтівкою, але це всього лише гумовий затиск, який прикріплює пістолет до зап'ястя, роблячи його стабільнішим.

Це кріплення було розроблено для ветеранів-інвалідів, щоб покращити точність стріляння однією рукою з AR-подібної зброї.

7. CrossBreed Purse Defender

CrossBreed Purse Defender CrossBreed Purse Defender

Багато-хто носить зброю не на тілі, а, наприклад, у сумочці (або сумці). Компанія CrossBreed випустила це пристосування спеціально для таких людей.

Це всього лише жорстка пластина з прикріпленою до неї кобурою з кайдексу. Пластина чіпляється липучкою, перетворюючи сумочку, сумку або валізу на безпечну кобуру.

6. Boberg XR9-L та XR45-S

Boberg XR9-L Boberg XR9-L

Мало кого турбує компанія Boberg, їхні методи роботи і ціни. Однак Boberg, без сумнівів, розробив новий тип зброї.

Пістолети Boberg розроблені для прихованого носіння. Вони мають унікальну систему подачі набоїв. Під час зворотнього руху затвора зачіп витягує набій з магазину назад, а потім, хитаючись навколо горизонтальної осі, піднімає набій на лінію досилання.

За такої схеми казенна частина ствола розташовується за магазином, що допомагає краще управлятися з відбоєм.

У новій моделі XR9-L, яка за розмірами така ж, як і будь-який субкомпактний пістолет з однорядним магазином, використовується ствол довжиною 4,2 дюйма.

Модель XR45-S - це перший пістолет калібру .45 ACP від цього виробника, довжина ствола – 3.75 дюйма.

5. KeyMod

KeyMod            KeyMod

KeyMod – це стандарт, який, судячи з темпів розвитку, незабаром затьмарить планку Пікатінні. Ця безкоштовна і загальнодоступна система кріплення, яку розробила компанія Vltor, вміє все те ж, що й планка Пікатінні, і навіть більше.

Ця система дозволяє закріплювати різні аксесуари і навіть секції планки Пікатінні просто до ствольної накладки, без додаткових інструментів або потреби розбирати ствольну накладку. Все кріпиться зовні на слоти KeyMod. Система швидка, проста, міцна й дуже легка.

4. Magpul. За свою продукцію та принципи

Magpul     Magpul

Magpul в 2013 році не зупинялася ні на хвилину, виготовляючи різну продукцію, з них: приклад цівка для Mossberg 500, лінійка аксесуарів для АК, і навіть чохли для iPhone.

Але річ не тільки в продукції, Magpul бореться за анулювання «антизбройових» законів, котрі прийняті в штаті Колорадо (на батьківщині компанії) та в інших штатах. Вони продавали і навіть роздавали тисячі магазинів великої ємності мешканцям Колорадо в той час, коли ці предмети були на вагу золота.

Компанія також піддавала критиці постачальників магазинів PMAG, які продавали їх у 10 разів дорожче за ринкові ціни.

3. IWI Tavor

IWI Tavor          IWI Tavor

Ця гвинтівка по схемі булл-пап, довела, що вона гідна місця у світі стандартних гвинтівок.

Tavor все зробила правильно. Ця гвинтівка перебуває на озброєнні армій, вона використовує магазини від AR-15, у неї довгий хід штока поршня, плоска верхня частина ствольної коробки для встановлення оптичного прицілу і у неї дуже простий дизайн. Так, спусковий гачок поганий, але це можна виправити за допомогою деяких маніпуляцій.

2. Гвинтівки типу AR-10

Гвинтівки типу AR-10Гвинтівки типу AR-10

2013 трохи уповільнив хвилю гвинтівок типу AR-10 під набій .308 Winchester / 7.62 NATO, але тепер її вже ніщо не зупинить.

Тільки за останні кілька тижнів CMMG, Ruger та Windham Weaponry випустили нові гвинтівки калібру .308. Хоч ринок AR-10 і набагато менший за ринок AR-15, але швидкість, з якою він розвивається, виявляє, що ми можемо побачити нову «чорну» гвинтівку.

1. Система Straight Jacket Barrel від Teludyne Tech

Система Straight Jacket Barrel от Teludyne Tech Система Straight Jacket Barrel от Teludyne Tech

Ще не чули про Teludyne Tech? Система Straight Jacket гарантовано зробить будь-яку довгоствольну зброю більш точним і незабаром вона стане «мастхевом» для кожної спеціалізованої гвинтівки.

Компанія розпочала роботу в 2012 році, і тепер вона пропонує верхню частину ствольної коробки для AR-15 за вельми помірною ціною. Враховуючи те, що вона дозволить розрядити увесь магазин в один і той самий отвір зі 100 метрів, ціна здається досить справедливою.

Teludyne Tech одягає ствол в каркас з алюмінію, нержавіючої сталі або титану, а прозори заповнює таємничою смолою власної розробки. Коли смола твердіє, ствол вже ніколи не зрушить зі свого місця, таким чином збільшується точність стріляння.

Що далі – то дужче. Смола має надзвичайну теплопровідністю, вона чудово відводить тепло зі ствола й набійника. Ствол завжди залишається холодним, навіть після довгих черг.

1,0 1 -1 8
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати