На Первомайщині злочинці напали на подружжя та вбили господаря будинку

| Криминал | Автор: Web admin

На Первомайщині злочинці напали на подружжя та вбили господаря будинкуНа Первомайщині злочинці напали на подружжя та вбили господаря будинку

Дев’ятого серпня о другій годині ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Мігія Первомайського району Миколаївської області до будинку місцевих мешканців увірвалися невідомі та викрали господаря.

Прибувши на місце, поліцейські побачили зв’язану жінку, а на городі домоволодіння знаходилось тіло її чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Оглянувши 46-річного потерпілого, експерти виявили на його голові рублені рани, у чоловіка також були зв’язані руки та ноги.

Зі слів 43-річної дружини загиблого, вночі її чоловік вийшов на подвір’я. Почувши сторонні звуки, вона вирішила перевірити, що відбувається, але на порозі будинку побачила незнайомця, обличчя якого було закрите маскою, а на подвір’ї – інших сторонніх осіб.

Зловмисник вдарив в обличчя потерпілу та надів на голову частину від одягу. Отямившись, постраждала зрозуміла, що зв’язана. Частково звільнившись, жінка змогла зателефонувати матері чоловіка та розповісти про напад. Залишивши безлад у будинку, злочинці зникли у невідомому напрямку.

Слідчим відділенням Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками п.6 ч.2 ст.115 КК України «Умисне вбивство», карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

1,0 1 -1 2
Комментариев (1)

  • 11.08.2016 10:43
    #
    - 0 +

    Еще один вышел посмотреть что там шумит на улице :(


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать