Говорит Украина...

| Легализация КНО | Автор: Chornyi Ivan

С камеры наблюденияС камеры наблюдения

Смотрел передачу по ТРК Украина под названием "Говорит Украина". Формат базара... никто никого не слушает.

Представителям Ассоциации слово давали редко, договорить мешали, две дамы - просто таки умиляют...

Также представитель МВД понравился - аккуратно молчал ))))))))))))))

Ток шоу Говорить Україна "Дискусія про зброю"

Chornyi Ivan Автор: Chornyi Ivan186,9 Просмотров: 892 , Комментариев: 14 - 5 +
1,0 1 -1 5
Комментариев (14)

  • 29.05.2013 13:21
    #
    - 0 +

    таки ослышался... видео посмотрел - исправил текст

  • 29.05.2013 16:14
    #
    - 3 +

    Опять пригласили балетмейстров и скрипача прокоментировать последний бой Флойда Мэйвезера :)

  • 29.05.2013 20:14
    #
    - 3 +

    С таким успехом эти "эксперты" могут любую тему обсуждать - вплоть до ГМО, адронного коллайдера и корпускулярно-волновой теории. Главное, у них на все случаи жизни "авторитетное мнение". Ассоциация практически находится в положении первопроходца. Это трудно, но это должен кто-то начинать. Респект.

    • 29.05.2013 21:05
      #
      - 2 +

      Якщо подивитись інші випуски ціеї телепередачі то "єксперты" фахівці широкого профілю ,

  • 29.05.2013 21:40
    #
    - 0 +

    У нас всем правят дамы. Такие, как эта психолог.
    У меня с такими часто бывают конфликты, это вечные мамочки.

    • 30.05.2013 01:46
      #
      - 2 +

      А многим мужчинам нравятся "мамочки" , давайте это обсудим.
      У нас в гостях эксперт-фрейдолог, состоящий член ассоциации "поверніть радість у сімью", Головач Лєна.

  • 30.05.2013 03:21
    #
    - 1 +

    Георгий Николаевич в этот раз был на взводе, а вот остальные сторонники легализации были сдержанны и улыбались, в отличии от "пацифистов", "психологов" и остальных.

  • Пану Учайкіну і Ко треба змінити тактику, що до реєстру членів асоціації. Робити членами не тільки тих, хто платить за картки, які дають привілеї і т.п., а й усіх охочих, щоб показати скільки люду є власниками або просто прихильниками зброї і щоб з нашою думкою рахувалися! Щоб показати пацифюгам і психологам, скільки злочинців є серед легальних власників зброї, і як часто вини стріляють по депутатам чи по простому люду! Щоб всі зрозуміли, що не тих треба боятись!

    • 30.05.2013 19:31
      #
      - 2 +

      150 гривен в год - не самые неподъемные деньги.
      Я вступил в УАВЗ раньше, чем получил разрешение на оружие.

  • 30.05.2013 15:34
    #
    - 2 +

    В продожение мысли Андрея - по карточкам сделать членов ассоциированными, а без - просто участниками (всех тех, кто разделяет цели и идеи Ассоциации, но по тем или иным причинам не собственник оружия). Хотя это может и негативно сказаться на самой Ассоциации, ибо контингенту будет много, люди все разные... могут и дискредитировать, в том числе и засланные козачки...

    • 30.05.2013 19:32
      #
      - 1 +

      Членами УАВЗ могут быть и не собственники оружия - и при наличии, например, прав они могут стрелять из прокатных стволов во время мероприятий.
      Тут всё продумано, ИМХО.

  • Гроші то не великі, але ті в кого є зброя, переважно мисливська, краще зроблять внески в УТМР (але то вже тема окрема) та й не всім вигідні переваги, не всі ними користуються. Наприклад, тільки я знаю УАВЗ, коли розповів друзям в кого є зброя, або просто хто любить її, то дізнавшись, що членство тільки платне, сказали майже те саме (краще куплю відстрілочну картку чи заплачу внески в той УТМР, який дає дійсні переваги), бо люди, які живуть на відстані від Києва, не завжди будуть відвідувати опен деї (хоча дуже цікавий і корисний захід).
    А якби весь люд, який має зброю був в УАВЗ, то я думаю, це тільки сприяло б подальшій роботі і з думкою такої маси людией рахувалися б!

    • 30.05.2013 20:58
      #
      - 0 +

      Я не вважаю що кожен власник зброї має бути в УАВЗ, а тільки ті хто розділяє погляди УАВЗ і має бодай мінімальну активність, хоча б у вигляді внесків. Тоді це і буде РЕАЛЬНА справжня, а не бутафорна організація, якою і намагається бути УАВЗ.

  • А я думав, що все ж таки мета УАВЗ добитися легалізації КВНЗ, як в Америці чи Молдові, а без підтримки великої к-сті людей і якомога більшої гласності в розголосі цього питання, бо інакше це все буде як горохом об стіну. Ну хоче там якась громадська організація отримати право КВНЗ, то нехай йдуть в спортклуби чи практичну стрільбу, та й тримають свої пістолети в шафах у клубах. Я думаю, мабуть і не тільки я, а й кожен власник зброї, хотів би мати пістолет, хто для спорту, хто для самозахисту у секбе в сейфі чи в кишені, чи ви думаєте, що тільки ті,хто платить членські внески хоч і по 5 коп. дійсно активно відстоюють право мати короткоствол? Треба більше люду і більше розголос, бо тільки силами членів УАВЗ цього не доб'єшся!


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать