Стрілянина з травмата - напад або самооборона?

| Криминал, Травматическое оружие и спецсредства | Автор: Web admin

Боксерські рукавичкиБоксерські рукавички

Конфлікт через місце на парковці призвів до травматизму одесита. Зловмисник, під час раптово виниклої конфліктної ситуації, кілька разів вистрілив з предмета, схожого на пістолет у сторону 32-річного чоловіка.

Подія мала місце в денний час на вул. Ак. Вилямса в Одесі. Між двома місцевими жителями, які не поділили паркувальні місця, почалася суперечка. У процесі з'ясування відносин 35-річний одесит дістав предмет, схожий на пістолет, та двічі вистрілив в область грудей опонента.

На вимоги очевидців події припинити порушувати громадський порядок зловмисник не реагував. Продовжуючи протиправні дії, чоловік почав переслідувати потерпілого, здійснивши в його сторону ще кілька пострілів. Громадяни зателефонували до поліції.

Постраждалого доставили в міську лікарню з діагнозом «кульове поранення грудної клітини».

«Слідством Таїровського відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, - розповідає начальник Київського відділу поліції Олександр Лазар. – Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років».

Проте свідки наводять іншу версію подій.

Если полностью перекрутить правду, то именно такая новость и получается. На самом деле, 32-й летний одессит оказался боксером и первым начал ссору, повалив одним ударом на пол и начав бить. 35-летнему гражданину помогли освободиться от него и он побежал в машину за травматическим пистолетом с резиновыми пулями. Выстрелил всего 2 раза, один раз в ногу, второй раз в грудь. Скорая забрала обоих, и если тому только вытащили пули и он ушёл домой, то стрелявший лежит в больнице с проломленной лобной костью черепа.

Раніше ми повідомляли про те, що в Одесі з травматичної зброї застрелили чемпіона України і Європи з тайського боксу Сергія Лащенко.

1,0 1 -1 5
Комментариев (3)

  • 08.11.2017 19:32
    #
    - 6 +

    Цей випадок зайвий раз показує, як за допомогою приховування частини інформації можна спрямувати громадську думку в потрібне русло. І ось це вже не самооборона, а незаконне застосування зброї. Чоловік порушив ваші права автоматично позбувся і своїх. Хто вдарив першим?

  • 08.11.2017 21:06
    #
    - 6 +

    Іноді серед спортсменів зустрічаються такі, які варті не тільки гумової кулі.
    Здається не так вже й давно двоє "фізично поліпшених" (язик не повертається звати це лайно спортсменами) теж били людей просто посеред вулиці.

    • 09.11.2017 09:57
      #
      - 1 +

      І здається це було саме в Одесі. Якщо другий дійсно був спортсмен, то це напад з холодною зброєю.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать