Пасажири напали на таксиста. Таксист відстрілювався

| Самооборона, Криминал, Травматическое оружие и спецсредства | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Рівному в суботу, 25 серпня, таксист під час бійки з пасажирами вистрілив одному з них в грудну клітку, потерпілий госпіталізований.

Конфлікт виник між водієм таксі та двома його пасажирами. Зав’язалася шарпанина, яка переросла в бійку. За попередньою інформацією під час сутички 48-річний таксист схопив із автомобіля спецпристрій для відстрілу гумовими кулями та здійснив попереджувальний постріл вгору, після чого пролунало ще два постріли.

У результаті цього одного із пасажирів із пораненням грудної клітки госпіталізували до лікарні. Загрози його життю немає.

За цим фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Спецпристрій зареєстрований, у водія таксі наявний дозвіл, відповідно до чинного законодавства. Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють усі обставини події.

За деякими даними, кілька тижнів тому цей же водій таксі зазнав нападу від інших пасажирів і доволі серйозно постраждав.

1,0 1 -1 3
Комментариев (5)

  • 26.08.2018 20:31
    #
    - 2 +

    Таксисты группа риска. В Израиле водителям такси даже разрешено ношение короткоствольного оружия. А вообще автомобиль такси должен быть оснащен перегородкой между водителем и пассажирами как это и сделано в цивилизованных странах. Там, кстати, на переднее сидение такси садиться не положено - только задние. Ну и "с руки" останавливаться - тоже риск. В Англии есть 2 типа кэбов - желтые и черные (со слов моего товарища проживающего там с 2005 года). Так вот одно из них ездит только "по вызову" и "с руки" не останавливается.

    • 26.08.2018 22:44
      #
      - 2 +

      ну а толку то по вызову,всё то же самое что и с руки--хрен его знает кто звонит,хрен его знает кто заказывает, наркоман ,алкаш или псих...

      • 27.08.2018 01:46
        #
        - 2 +

        Да, только по телефону можно легко отследить и выйти на человека ( в большинстве случаев)

        • 27.08.2018 06:38
          #
          - 2 +

          Плюс если все перевести в безналичный расчет, то отсутствие налички у таксиста благоприятно скажется в таких случаях. Ну и перегородка само собой. Кто-то видел хоть одно такси, оборудованное перегородкой?

  • 27.08.2018 20:37
    #
    - 0 +

    Улыбнуло :-«у таксиста спецсредство зарегистрировано, имеется разрешение , в соотвествии с действующим законодательством», это каким же законодательством ?


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать