На Харківщині рецидивіст зарізав таксиста і роз'їжджав на автомобілі з трупом в салоні

| Криминал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

27 серпня близько 07.00 на узбіччі дороги поблизу села Яблуневе Красноградського району в автомобілі «Деу Ланос» було виявлено тіло водія з ножовими пораненням шиї та грудної клітини.

Поліцейські провели ретельний огляд місця події, зібрали речові докази та встановили особу загиблого. Ним виявився 36-річний житель міста Красноград, водій таксі.

Протягом кількох годин поліцейські встановили особу, причетну до скоєння вбивства. Зловмисником виявився 30-річний мешканець міста, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові та наркозлочини.

На місці подіїНа місці події

Попередньо встановлено, що вранці 27 серпня зловмисник перебував в селі Піщанка. Він підійшов до водія таксі, наніс ножем тілесні ушкодження, поклав потерпілого на заднє сидіння автомобіля, а сам сів за кермо та поїхав у напрямку Дніпропетровської області.

По дорозі чоловік не впорався з керування та допустив з’їзд в кювет. Після чого він покинув автомобіль з тілом загиблого та втік.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Свою причетність до вбивства 30-річний чоловік не заперечує. Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєння злочинів чоловіку загрожує довічне позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

На Харківщині поліцейські оперативно розкрили вбивство таксиста

Комментариев (2)

  • 29.08.2018 18:25
    #
    - 1 +

    почему его сразу не пристрелить, при попытке к бегству хотя бы, он же никогда не выйдет, горя от него куча, это человек не должен ходить вообще по планете земля, будет только жрать за счёт государства и хвастаться на зоне своим геройским поступком, а родные будут проливать слёзы,возможно о единственном кормильце в семье...
    это просто ужас...


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать