Напад із бензопилою

| Самооборона, За рубежом | Автор: Web admin

Драма відбулася 5 серпня 2011 року.

Дін Діннен (Dean Dinnen)Дін Діннен (Dean Dinnen)

Дін Діннен (Dean Dinnen), 24 роки, був змушений покинути паб Endyke, Велика Британія, за відмову припинити курити, як того вимагали правила закладу. Свідки кажуть, що він був страшенно п’яний та ймовірно під впливом наркотичних речовин. Проте за 50 хвилин він повернувся розмахуючи бензопилою.

Діннен, розбив бензопилою скляні двері, вломився у паб і напав на його відвідувачів.

Жахливі кадри відео-спостереження усередині пабу демонструють, як відчайдушно намагаються втекти від Діннена відвідувачі.
Діннену, який переслідував клієнтів по всьому пабу, вдалося серйозно травмувати одну людини.

Адріан Прайор (Adrian Pryor), 32 роки, був скалічений  бензопилою, коли він намагався допомогти своєму другу уникнути атаки. Лезо розрізало йому шкіру, м'язи і сухожилля рук.  В результаті складної операції йому наклали 21 шов.

Деяким  клієнтам, які озброїлись стільцями та столами для самозахисту вдалося змусити Діннена вибігти з пабу, проте він все одно намагався нападати на людей.

Зрештою, потенційним жертвам вдалося роззброїти Діннена, кидаючи в нього меблі і пивні діжки. Після чого він був затриманий та переданий поліції.

Дін Діннен визнав себе винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень із застосуванням зброї, пошкодженні майна та бійці, та був засуджений до трьох років ув’язнення.

Слід зазначити, що у Великій Британії з кінця минулого сторіччя діють жорсткі обмеження на право володіння зброєю самозахисту.

Напад із бензопилою.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Просмотров: 144 - 0 +
Комментариев (0)

Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать